dekiel 13 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Wylizana poprawnie. 👍😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 20:28, WojtekA6C7 napisał(a): Przejechałem już tym autem 105tkm I nigdy mnie nie zawiódł , a ciegle daje frajdę z jazdy na krótkich jak i na długich trasach Domyślam się, że z tego auta nie chce się wysiadać...chyba żeby popatrzeć na kolor. Wzór felgi - najładniejszy jak dotąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 13 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 21:15, dekiel 13 napisał(a): Wylizana poprawnie. 👍😁 Jak zawsze Dzięki 🤝 W dniu 7.06.2024 o 14:40, krzysiek_f napisał(a): Domyślam się, że z tego auta nie chce się wysiadać...chyba żeby popatrzeć na kolor. Wzór felgi - najładniejszy jak dotąd. Nie powiem daje frajdę z jazdy 😊 Felgi nawet siedly dobrze , ale do mycia są straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Witam ponownie po 3 miesiącach , Audi miesiąc temu przeszła większy serwis , zmieniłem znowu olej i wszystkie filtry , na zegarze jest aktualnie 207tkm , przyszedł też czas na wymianę klocków z tyłu a że z przodu już tez za dużo nie było kupiłem komplet przód tył od EBC jak ostatnim razem. Mialem ostatnio mały klopot z oponami mimo żadnych uszkodzeń i bieżnika ponad 5mm zaczęły jakoś dziwnie hałasować i było czuć wibracje delikatne na kierownicy, także z tego powodu też wjechaly nowe opony Hankook Ventus Evo3 265 30 21, no i zmieniłem również felgi na model S8 Plus oczywiście Oryginał Audi , kiedyś już miałem ten wzór i jakoś mi leżał. Aktualnie Smerf prezentuje się tak... Po 4 lata użytkowania zapadła decyzja o zmianie samochodu, także za miesiąc Audi bedzie do sprzedania , jeżeli ktoś byłby zainteresowany zakupem to zapraszam do kontaktu , jeszcze nigdzie jej nie ogłaszałem... Cena bedzie zależna od tego jaki znajdzie sie klient i czy bedzie chcial zabrać Auto takie jak wyglada aktualnie z dwoma kompletami felg z nowymi oponami plus że wszystkimi bajerami jak moduły do zawieszenia wydechu itp... Pozdrawiam Wojtek Edytowane 18 Września przez WojtekA6C7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voxeti Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Auto ogólnie petarda, szczególnie kolor! Ale nowe felgi moim zdaniem na minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Września Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 1 godzinę temu, Voxeti napisał(a): Auto ogólnie petarda, szczególnie kolor! Ale nowe felgi moim zdaniem na minus. Dzięki, podejrzewam że nie każdemu muszą się podobać to już kwestia gustu , na życzenie nowego wlasciela mogę zmienić na inny model 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Wrzucisz więcej zdjęć auta na wysokości jak na focie z A7? Jeżdżę aktualnie tak jak na twoim przedostatnim zdjęciu i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad podniesieniem trochę zawieszenia. Widzę że to chyba dobry pomysł bo porównując twoje dwa zdjęcia, na ostatnim koło wygląda na większe a samo auto jakoś tak bardziej muskularnie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Września Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 1 godzinę temu, duffy napisał(a): Wrzucisz więcej zdjęć auta na wysokości jak na focie z A7? Jeżdżę aktualnie tak jak na twoim przedostatnim zdjęciu i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad podniesieniem trochę zawieszenia. Widzę że to chyba dobry pomysł bo porównując twoje dwa zdjęcia, na ostatnim koło wygląda na większe a samo auto jakoś tak bardziej muskularnie 😉 Jasne że tak , ale po weekendzie bo jestem na Urlopie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 28 Października Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października (edytowane) Audi idzie oficjalnie pod młotek jezeli bylby ktos zainteresowany to zapraszam ,pod koniec tygodnia laduje na Mobile.de Edytowane 28 Października przez WojtekA6C7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 29 Października Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października W dniu 20.09.2024 o 15:04, WojtekA6C7 napisał(a): Jasne że tak , ale po weekendzie bo jestem na Urlopie . Sory za obsuwę to moj tryb Dynamic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano Wtorek o 18:43 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:43 Audi Sprzedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano Wtorek o 18:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:47 I czym teraz na zlot przyjedziesz? 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano Wtorek o 20:40 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:40 1 godzinę temu, Rob@k napisał(a): I czym teraz na zlot przyjedziesz? 🤣 Jeszcze trochę czasu mam na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano Wtorek o 20:52 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:52 2 godziny temu, WojtekA6C7 napisał(a): Audi Sprzedana Szybka piłka 😁 Na grupach FB jak zwykle cipulinki płakały, że drogo 🤣 W .de została czy jedzie do nas? 😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano Wtorek o 21:16 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:16 14 minut temu, Hugo napisał(a): Szybka piłka 😁 Na grupach FB jak zwykle cipulinki płakały, że drogo 🤣 W .de została czy jedzie do nas? 😇 Dokładnie Zostaje na razie w de , ale zabrał nasz rodak Szybko i konkretnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi