Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Daytona Grey s-line audi a7 3.0 tdi bit. kolejna sztuka do modzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej malowałeś tarcze jakimś sprayem zeby rdza nie wychodziła ?

Opublikowano
  • Autor

Narazie niczym nie malowałem . Jak wyjdzie ruda to się przemaluje .

Opublikowano
10 godzin temu, peter22 napisał:

Narazie niczym nie malowałem . Jak wyjdzie ruda to się przemaluje .

To już będzie po zawodach  bo ruda będzie co chwilę wyłazić. Ja zawsze kupuje tarcze fabrycznie malowane tak jak Twoje i dodatkowo przed montażem maluje jeszcze srebrnym wysokotemeraturowym sprayem. Po takim zabiegu nie rdzewieje całe swoje życie.

Edytowane przez kamelus_

Opublikowano
  • Autor

Dotarł dzisiaj grill ala rs 

A02C9A02-A000-42CC-811D-130B39BAA6D9.jpeg

Opublikowano

Zakładasz samą atrapę czy zderzak też?

Też od paru dni jestem posiadaczem a7 przedlifta i nie mogę się zdecydować czy iść w pakiet S czy RS:whistling:

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, Pucek napisał:

Zakładasz samą atrapę czy zderzak też?

Też od paru dni jestem posiadaczem a7 przedlifta i nie mogę się zdecydować czy iść w pakiet S czy RS:whistling:

Jak narazie wlatuje sam grill . Mam s-line a co za tym idzie jeśli chodzi o tył Ala rs to musiał bym zmienić cały zderzak , bo nie ma dokładek do zderzaka s-line . Myślałem żeby przód zostawić tak jak jest z grillem rs natomiast tył wsadzić poliftowy zderzak s7 i jakieś męskie końcówki 

Opublikowano
Teraz, peter22 napisał:

Jak narazie wlatuje sam grill . Mam s-line a co za tym idzie jeśli chodzi o tył Ala rs to musiał bym zmienić cały zderzak , bo nie ma dokładek do zderzaka s-line . Myślałem żeby przód zostawić tak jak jest z grillem rs natomiast tył wsadzić poliftowy zderzak s7 i jakieś męskie końcówki 

No właśnie, mam ten sam problem, pakiet sline, dokładka z eSki przed liftem słaba, poliftowa spoko ale znowu sama dokładka nie podejdzie (chyba że się mylę bo mało info na temat a7 w necie), jeżeli chodzi o grill to eSkowy średnio pasuje do kratek, RS pakiet fajny ale trochę oklepany bo pakują to do amerykańców na potęgę i zaraz będzie jak z eMką w bmw.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Pucek napisał:

No właśnie, mam ten sam problem, pakiet sline, dokładka z eSki przed liftem słaba, poliftowa spoko ale znowu sama dokładka nie podejdzie (chyba że się mylę bo mało info na temat a7 w necie), jeżeli chodzi o grill to eSkowy średnio pasuje do kratek, RS pakiet fajny ale trochę oklepany bo pakują to do amerykańców na potęgę i zaraz będzie jak z eMką w bmw.

Jeśli chodzi o poliftowy zderzak to jest zabawy bo trzeba zmieniać ślizgi zderzaka na poliftowe. Sama dokładna nie podejdzie . 

Opublikowano
  • Autor

I cyk auto od razu z piec lat młodsze ??

7EF2ABA1-2584-4C21-9565-207187E3B92A.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wpadł nowy grill . Całkiem inne auto wyszło 

FE7F41EE-FA76-4529-9DA3-EE91E9DF719B.jpeg

Opublikowano

Wrzuć wreszcie zdjęcia całego auta a nie takie szczątkowe ?

Opublikowano

Kupilem nakladki z ali od tego samego sprzedawcy co Ty.

Powiedz mi czy to tak ma wyglądać bo guma nie trzyma sie metalu i odchodzi 

20210531_150759.jpg

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Hubertus01 napisał:

Kupilem nakladki z ali od tego samego sprzedawcy co Ty.

Powiedz mi czy to tak ma wyglądać bo guma nie trzyma sie metalu i odchodzi 

20210531_150759.jpg

u mnie siedzi , a z drugiej strony nie ściskałem tego w taki sposób . wciśnij tą gumę w metal tak jak  powinno być i zakładaj na auto . Wszystko zrobi się sztywniejsze po założeniu . 

Opublikowano
2 godziny temu, peter22 napisał:

u mnie siedzi , a z drugiej strony nie ściskałem tego w taki sposób . wciśnij tą gumę w metal tak jak  powinno być i zakładaj na auto . Wszystko zrobi się sztywniejsze po założeniu . 

Przymierzylem i lipa ? sprzęgło i hamulec lata, tylko od gazu siedzi spoko...ehhh chyba trafilem na złą partie

Opublikowano
  • Autor

Musisz dobrze wyciągnąć te gumy montażowe  od tylu . Zobacz może za słabo je wciągnąłeś 

Opublikowano
2 godziny temu, peter22 napisał:

Musisz dobrze wyciągnąć te gumy montażowe  od tylu . Zobacz może za słabo je wciągnąłeś 

założone było dobrze, w ogóle jakaś ta guma jest miękka w porównaniu do oryginalnych zwykłych nakładek + do tego guma odchodzi po całości od metalowej części :facepalm: reklamuje, może przyślą drugie :whistling:

Opublikowano

To to takie są te nakładki. Jak poruszać ręką to niby słabo siedzą i też mi to nie dawało spokoju, ale mam już założone z rok i nic się nie dzieje ani razu nie spadły. 

Opublikowano
20 godzin temu, Blanky84 napisał:

To to takie są te nakładki. Jak poruszać ręką to niby słabo siedzą i też mi to nie dawało spokoju, ale mam już założone z rok i nic się nie dzieje ani razu nie spadły. 

Właśnie mam obawy co do tego ze gdzies w trakcie jazdy spadnie i bedzie zonk .... a czy w czasie jazdy wyczuwasz luz jakieś jak naciskasz na pedały?

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj dotarła paczka z obudowa filtra od rs myślałem ze przeplacilem ale po otwarciu miła  niespodzianka . W środku sportowa wkładka BMC

9A85FA58-F248-4A9B-B380-95471CBD85E9.jpeg

309DCE52-A1BF-4EDD-9547-966E5C659489.jpeg

do kompletu z Anglii leci 

EA2313D0-0D09-431B-A28D-262B4AEC033D.png

Edytowane przez peter22

Opublikowano
8 hours ago, peter22 said:

Dzisiaj dotarła paczka z obudowa filtra od rs myślałem ze przeplacilem ale po otwarciu miła  niespodzianka . W środku sportowa wkładka BMC

9A85FA58-F248-4A9B-B380-95471CBD85E9.jpeg

309DCE52-A1BF-4EDD-9547-966E5C659489.jpeg

do kompletu z Anglii leci 

EA2313D0-0D09-431B-A28D-262B4AEC033D.png

Fajna niespodzianka z airbox ?

Daj pls znać jak się ten set z TIP od Drakside spisuje.

Btw. Przed założeniem przeczyść filtr i zaimpregnuj olejkiem:

ALLEGRO.PL

Pozdrawiam ?