marcinch001 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Hej malowałeś tarcze jakimś sprayem zeby rdza nie wychodziła ?
peter22 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 Narazie niczym nie malowałem . Jak wyjdzie ruda to się przemaluje . 1
kamelus_ Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) 10 godzin temu, peter22 napisał: Narazie niczym nie malowałem . Jak wyjdzie ruda to się przemaluje . To już będzie po zawodach bo ruda będzie co chwilę wyłazić. Ja zawsze kupuje tarcze fabrycznie malowane tak jak Twoje i dodatkowo przed montażem maluje jeszcze srebrnym wysokotemeraturowym sprayem. Po takim zabiegu nie rdzewieje całe swoje życie. Edytowane 9 Maja 2021 przez kamelus_
Pucek Opublikowano 22 Maja 2021 Opublikowano 22 Maja 2021 Zakładasz samą atrapę czy zderzak też? Też od paru dni jestem posiadaczem a7 przedlifta i nie mogę się zdecydować czy iść w pakiet S czy RS
peter22 Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Opublikowano 22 Maja 2021 23 minuty temu, Pucek napisał: Zakładasz samą atrapę czy zderzak też? Też od paru dni jestem posiadaczem a7 przedlifta i nie mogę się zdecydować czy iść w pakiet S czy RS Jak narazie wlatuje sam grill . Mam s-line a co za tym idzie jeśli chodzi o tył Ala rs to musiał bym zmienić cały zderzak , bo nie ma dokładek do zderzaka s-line . Myślałem żeby przód zostawić tak jak jest z grillem rs natomiast tył wsadzić poliftowy zderzak s7 i jakieś męskie końcówki
Pucek Opublikowano 22 Maja 2021 Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, peter22 napisał: Jak narazie wlatuje sam grill . Mam s-line a co za tym idzie jeśli chodzi o tył Ala rs to musiał bym zmienić cały zderzak , bo nie ma dokładek do zderzaka s-line . Myślałem żeby przód zostawić tak jak jest z grillem rs natomiast tył wsadzić poliftowy zderzak s7 i jakieś męskie końcówki No właśnie, mam ten sam problem, pakiet sline, dokładka z eSki przed liftem słaba, poliftowa spoko ale znowu sama dokładka nie podejdzie (chyba że się mylę bo mało info na temat a7 w necie), jeżeli chodzi o grill to eSkowy średnio pasuje do kratek, RS pakiet fajny ale trochę oklepany bo pakują to do amerykańców na potęgę i zaraz będzie jak z eMką w bmw. 1
peter22 Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Opublikowano 22 Maja 2021 1 godzinę temu, Pucek napisał: No właśnie, mam ten sam problem, pakiet sline, dokładka z eSki przed liftem słaba, poliftowa spoko ale znowu sama dokładka nie podejdzie (chyba że się mylę bo mało info na temat a7 w necie), jeżeli chodzi o grill to eSkowy średnio pasuje do kratek, RS pakiet fajny ale trochę oklepany bo pakują to do amerykańców na potęgę i zaraz będzie jak z eMką w bmw. Jeśli chodzi o poliftowy zderzak to jest zabawy bo trzeba zmieniać ślizgi zderzaka na poliftowe. Sama dokładna nie podejdzie .
peter22 Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Opublikowano 24 Maja 2021 I cyk auto od razu z piec lat młodsze ??
peter22 Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Opublikowano 27 Maja 2021 Dzisiaj wpadł nowy grill . Całkiem inne auto wyszło 1
szafa Opublikowano 27 Maja 2021 Opublikowano 27 Maja 2021 Wrzuć wreszcie zdjęcia całego auta a nie takie szczątkowe ?
Hubertus01 Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 Kupilem nakladki z ali od tego samego sprzedawcy co Ty. Powiedz mi czy to tak ma wyglądać bo guma nie trzyma sie metalu i odchodzi
peter22 Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Opublikowano 31 Maja 2021 6 minut temu, Hubertus01 napisał: Kupilem nakladki z ali od tego samego sprzedawcy co Ty. Powiedz mi czy to tak ma wyglądać bo guma nie trzyma sie metalu i odchodzi u mnie siedzi , a z drugiej strony nie ściskałem tego w taki sposób . wciśnij tą gumę w metal tak jak powinno być i zakładaj na auto . Wszystko zrobi się sztywniejsze po założeniu .
Hubertus01 Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 2 godziny temu, peter22 napisał: u mnie siedzi , a z drugiej strony nie ściskałem tego w taki sposób . wciśnij tą gumę w metal tak jak powinno być i zakładaj na auto . Wszystko zrobi się sztywniejsze po założeniu . Przymierzylem i lipa ? sprzęgło i hamulec lata, tylko od gazu siedzi spoko...ehhh chyba trafilem na złą partie
peter22 Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Opublikowano 31 Maja 2021 Musisz dobrze wyciągnąć te gumy montażowe od tylu . Zobacz może za słabo je wciągnąłeś
Hubertus01 Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 2 godziny temu, peter22 napisał: Musisz dobrze wyciągnąć te gumy montażowe od tylu . Zobacz może za słabo je wciągnąłeś założone było dobrze, w ogóle jakaś ta guma jest miękka w porównaniu do oryginalnych zwykłych nakładek + do tego guma odchodzi po całości od metalowej części reklamuje, może przyślą drugie
Blanky84 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 To to takie są te nakładki. Jak poruszać ręką to niby słabo siedzą i też mi to nie dawało spokoju, ale mam już założone z rok i nic się nie dzieje ani razu nie spadły.
Hubertus01 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 20 godzin temu, Blanky84 napisał: To to takie są te nakładki. Jak poruszać ręką to niby słabo siedzą i też mi to nie dawało spokoju, ale mam już założone z rok i nic się nie dzieje ani razu nie spadły. Właśnie mam obawy co do tego ze gdzies w trakcie jazdy spadnie i bedzie zonk .... a czy w czasie jazdy wyczuwasz luz jakieś jak naciskasz na pedały?
peter22 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Dzisiaj dotarła paczka z obudowa filtra od rs myślałem ze przeplacilem ale po otwarciu miła niespodzianka . W środku sportowa wkładka BMC do kompletu z Anglii leci Edytowane 16 Czerwca 2021 przez peter22 1
black4 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 8 hours ago, peter22 said: Dzisiaj dotarła paczka z obudowa filtra od rs myślałem ze przeplacilem ale po otwarciu miła niespodzianka . W środku sportowa wkładka BMC do kompletu z Anglii leci Fajna niespodzianka z airbox ? Daj pls znać jak się ten set z TIP od Drakside spisuje. Btw. Przed założeniem przeczyść filtr i zaimpregnuj olejkiem: allegro.pl ALLEGRO.PL Pozdrawiam ?
Rekomendowane odpowiedzi