Arsanit Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Witam, szukam sobie jakichś alufelg w rozmiarze 17'' do mojej A4B6 sedan 1.9 TDI i moje pytanie to jakie odstawienie ET i szerokość powinny mieć te alufelgi aby można było po prostu je założyć do samochodu i normalnie od razu jeździć a nie bawić się w jakieś regulowanie czy dystanse oraz żeby nie przycierały tam o nadkole czy o hamulce ani o nic jak już założę na nie opony. Nie chce żeby wystawały jakoś bardzo za obrys auta ani żeby były jakoś bardzo schowane. Nie chce żadnych fajerwerków, one mają być po prostu tak zwyczajnie i normalnie ustawione, nie oczekuje czegoś nadzwyczajnego. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Arsanit
Dev Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 41 minut temu, Arsanit napisał: Witam, szukam sobie jakichś alufelg w rozmiarze 17'' do mojej A4B6 sedan 1.9 TDI i moje pytanie to jakie odstawienie ET i szerokość powinny mieć te alufelgi aby można było po prostu je założyć do samochodu i normalnie od razu jeździć a nie bawić się w jakieś regulowanie czy dystanse oraz żeby nie przycierały tam o nadkole czy o hamulce ani o nic jak już założę na nie opony. Nie chce żeby wystawały jakoś bardzo za obrys auta ani żeby były jakoś bardzo schowane. Nie chce żadnych fajerwerków, one mają być po prostu tak zwyczajnie i normalnie ustawione, nie oczekuje czegoś nadzwyczajnego. 7" ET35
Arsanit Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) A ewentualnie w jakim przedziale ET można bezpiecznie dobierać te alufelgi bo z tego co widzę to z ET 35 nie ma praktycznie w ogóle ciekawych alusów i większość ma szerokość 7,5'' a nie 7'' to co jakbym wziął jakieś o szerokości 7,5''? Wtedy też trzeba brać z innym ET? Edytowane 22 Listopada 2020 przez Arsanit
Arsanit Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Opublikowano 22 Listopada 2020 A ET mogę bezpiecznie dobierać w zakresie od 35 do 40 przy szerokości 7,5''? Chodzi mi o pewność że nic tam nie będzie obcierać ani że nie będą za bardzo schowane do środka tylko że będą równo z nadkolem lub leciutko wystawać.
Dev Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 7 minut temu, Arsanit napisał: A ET mogę bezpiecznie dobierać w zakresie od 35 do 40 przy szerokości 7,5''? Chodzi mi o pewność że nic tam nie będzie obcierać ani że nie będą za bardzo schowane do środka tylko że będą równo z nadkolem lub leciutko wystawać. bedzie ok, poza tym wysłałem Ci linka
Fido Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 30 minut temu, Arsanit napisał: A ET mogę bezpiecznie dobierać w zakresie od 35 do 40 przy szerokości 7,5''? Tak.
tobias Opublikowano 24 Listopada 2020 Opublikowano 24 Listopada 2020 W dniu 22.11.2020 o 20:24, Arsanit napisał: A ET mogę bezpiecznie dobierać w zakresie od 35 do 40 przy szerokości 7,5''? jak najbardziej, kolego to są wartości rzędu tylko 5mm, w swojej byłej b7 miałem 7J et 37 i nic nie działo się, wyglądało OK
Rekomendowane odpowiedzi