Patry3ekk Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam serdecznie, mam problem z aktywnym tempomatem w Audi - 2013r. Mianowicie: włączając tempomat pokazuje mi "Acc: niedostępny." Podłączając VCDS, Widzę błąd numer 00234 - Czujnik automatycznej regulacji dystansu od poprzednika przestawiony / rozregulowany. Po sprawdzeniu kątów w bloku 2, mam coś takiego jak w załączniku. Kręcąc śrubkami przy radarze, kąty się nie zmieniają. Ale! radar reaguje na odległości w bloku 1. Ma ktoś pomyśl co z tym zrobić żeby to działało?
Patry3ekk Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 28 minut temu, wrclaguna napisał: Tylko kalibracja pomoze Jak to skalibrować?
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Bez tablicx kalibracyjnej i ustawienia geometrii nie zrobisz. Tak działa system kalibracji radarów WWW.OTWS.PL Tak działa system kalibracji radarów Edytowane 26 Listopada 2020 przez Muskel1
predki74 Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Witam koledzy mam mały problem z acc wiem ze inne auto ale zasada działanie jest te same nie mogę skasować błędu skrzynia multi wszystko po kodowane jak trzeba Edytowane 26 Listopada 2020 przez predki74
Rekomendowane odpowiedzi