Krzysiek Krzysztof Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam . Zawór n75 oryginał 320 zł , znalazłem n75 Febi Bilstein 50 euro . Co polecacie który kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmac Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 7 minut temu, matmac napisał: Oryginał. ok , ta jedna odpowiedź mi wystarczy . Kupie oryginał . Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) 19 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał: ok , ta jedna odpowiedź mi wystarczy . Kupie oryginał . Dzięki i pozdrawiam oryginał to Eaton, szukaj takiego, wyjdzie taniej OE nr: 06A 906 283 E ZAWÓR CIŚNIENIA N75 1.8T 06A906283E ORG NOWY Koziegłowy - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Koziegłowy - ZAWÓR CIŚNIENIA N75 1.8T 06A906283E ORG NOWY, na Allegro.pl, za 109,99 zł w kategorii {Silniki i osprzęt} - {Turbosprężarki}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:... Edytowane 29 Listopada 2020 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 16 godzin temu, Dev napisał: oryginał to Eaton, szukaj takiego, wyjdzie taniej OE nr: 06A 906 283 E ZAWÓR CIŚNIENIA N75 1.8T 06A906283E ORG NOWY Koziegłowy - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Koziegłowy - ZAWÓR CIŚNIENIA N75 1.8T 06A906283E ORG NOWY, na Allegro.pl, za 109,99 zł w kategorii {Silniki i osprzęt} - {Turbosprężarki}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:... Myślałem ze ten jest oryginał Oryginal-ASO-Zawor-N75-odcinajacy-1-8T-Auta-VAG.jfif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 2 minuty temu, Krzysiek Krzysztof napisał: Myślałem ze ten jest oryginał Oryginal-ASO-Zawor-N75-odcinajacy-1-8T-Auta-VAG.jfif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zamienniki wytrzymują różnie, od dwóch tygodni do pół roku. Trzy razy wymieniałem i biegałem po nowe zanim w końcu kupiłem w ASO. W poprzecznym ten zawór jest na wierzchu, ale coś mi się wydaje, że we wzdłużnym siedzi gdzieś głębiej. Szkoda czasu robić to kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 1.12.2020 o 09:41, matmac napisał: Zamienniki wytrzymują różnie, od dwóch tygodni do pół roku. Trzy razy wymieniałem i biegałem po nowe zanim w końcu kupiłem w ASO. W poprzecznym ten zawór jest na wierzchu, ale coś mi się wydaje, że we wzdłużnym siedzi gdzieś głębiej. Szkoda czasu robić to kilka razy. Tak dokładnie , kiepski dostep jest we wzdłużnym już wymieniałem , i teraz znowu muszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi