ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam standardowe radyjko Audi Symhpny z systemem Bose (jak na fotce) Otóż wkurza mnie to że radio mogę ustawić tylko na fale np 100,1 - 100,3 - 100,5, 100,7 itd itd, skacze co 0,2 fali, od cholery stacji dzięki temu nie mogę złapać..:-( Da się to jakoś samemu przestawić? Czy trzeba jechać do jakiegoś magika od elektroniki? A może nic sie nie da? heh Mial może ktoś podobną sytuacje? Dodam że auto jest ze Stanów, z Kalifornia dokładnie.
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Musiałbyś dać to radio do elektronika, który wgrałby europejski wsad do procesora. VAG'iem się chyba nie da;/
klocu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 W stanach jest inny skok syntezy i musisz przestroić radio. Jeżeli jest możliwość programowo przestawić skok syntezy na europejski to można tak to zrobić VAGiem, a jeżeli nie ma takiej możliwości to ratuje Cie tylko serwis.
ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jednym slowem lipa, heh Tak na marginesie w niedalekiej przyszłości przymierzam się do montażu zamiast tego co jest RNS-E, więc problem sam z siebie zniknie jakby nie patrzeć..:-) Ale to jeszcze troche
Rekomendowane odpowiedzi