maciekg Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wczoraj ukonczylem swoje dzielo We wtorek wędzimy mięsko na święta
christ-off Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 widze termometr od pieca stałopalnego ;] z ojcem planuje tez mała wendzarnie sobie zrobić na działce ;] dobra robota!
Cristoforo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 teraz bedziesz nam wędził i pocztą wysyłał
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mój tata robił kiedyś tym sposobem kiełbasę - była super;D W sumie dobrze byłoby znowu coś uwędzić...
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kurcze - zazdroszczę co zazdrościsz pogadasz z kolega z miasta i masz wędzone
zegarmistrz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Aż mi ślinka leci... jedyne co mogę doradzic - to troche dłuzszy "kanał dolotowy" ... z doświadczenia wiem że tak koło 3,5 - 4 metrów jest najlepszy.
maciekg Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kurna to jest moja nowa pasja.. miesko pozakladane w siatki. Jutro wielkie wedzenie i wkleje foty z szynkami, boczkiem, baleronem, poledwicą i chyba najwazniejsze: golonka!
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kiedy chip..? Teraz pasuje jakies smaczne zwierzatko zabic.. polecam kielbase i szynke z dzika..
Cristoforo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ludziska zróbmy spota na dzika wieczorkiem wielkie polowanie kto widział gdzie są dobre dzikusy
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zgłaszam oficjalny sprzeciw !!! temat do zamknięcia
mireko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mój wujaszek dziś zaczął wedzić moje wędlinki i kiełabaskę.Będzie leżało do Świąt nietknięte
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zgłaszam oficjalny sprzeciw !!! temat do zamknięcia :polew:
Rekomendowane odpowiedzi