Kazik123 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Co sądzicie o montażu CB na rzep tego typu: może ktoś już testował taką opcje, bo nie wiem czy warto Jeżeli jest to możliwe to bardzo proszę wklejać zdjęcia omawianego przedmiotu. Linki do aukcji po kilkunastu dniach są nieaktualne, nie wiadomo do końca o co chodzi / jarko
robi1811 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dobre rozwiązanie ale nie wiem czy każdemu będzie pasowały takie rzepy
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Co sądzicie o montażu CB na rzep tego typu http://www.allegro.pl/item591237892_rzep_montazowy_do_cb_radio_kpl_3szt_promocja.html może ktoś już testował taką opcje, bo nie wiem czy warto jak masz małe i lekkie radio to da rade mojego Herberta nie utrzymał
Sady Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jak ma być dobry to kupcie sobie na kleju akrylowym firmy 3M - a nie kawałek odpadu...
PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kots juz to kiedys pokazywal. Przygotuj sie ze po jakims czasie rzep sie zuzyje i radio bedzie spadac
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bardzo dziwne rozwiązanie .... może skuteczne ale na jakiś czas .... szkoda zachodu jeśli chodzi o moje zdanie ....
mily Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 To zależy jak to zamocujesz, jeżeli na półce pochylonej tak, że grwaitacje będzie dociskać radio do rzepy to jak najbardzie na Natomiast jeżeli ty chcesz podwiesić radio tak, żeby rzepy wytrzymywały siłe grawitacji to raczej odpada. Aha w sklepie z nićmi itp kupisz za 2 zł całą matę na całe radio. To może sybciej utrzymać, niz takie paski kilku centymetrowe, bo trzyma całe radio a nie w kilku miejscach.
.Pablo. Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja kupiłem u nich ostatnio te rzepy bo chciałem zamontować głośnik zewnętrzny do mojego harrego i na głośnik dają radę co do cb to bym nie ryzykował nasze polskie drogi raz dwa poradzą sobie z tymi rzepami najlepszym rozwiązaniem są dwie śrubki i po kłopocie a pewność że się utrzyma na 100% :>
piccaso Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 U mnie wytrzymały 400 kilometrów i lipa to tej pory,niewiem gdzie i jak je zamontować
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja chyba wpakuję między siedzenie pasażera, a panel środkowy.
Kazik123 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ciekawe po ilu dziurach sie odrywa.. Kolego dwie głębsze Ok jakie propozycje co do montażu CB w B6 schowek odpada! Mam Presidenta Johnny II
dlaczego Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Wcześniej miałem B5 i radio wcisnąłem w szczelinę na książkę serwisową po kołem kierownicy - teraz mam B7 i rozwiązanie przenisłem żywcem - żadnych wkrętów, rzepów, dodatkowych otworów "technologicznych". Kolega ma identycznie w A6 - polecam[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:39_________________________________________________Zapomniałem dodać że moje radio to president harry II (pewnie nie wszystkie dadzą się wcisnąć)
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Widziałem rozwiązanie w B5, gdzie radio było wsadzone pod listwę dekoracyjną (drewno, alu lub zwykłe) z lewej strony kierownicy. Jak było nie używane to listwę można było przyłożyć i radyjko nie widoczne
cobradd Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Widziałem rozwiązanie w B5, gdzie radio było wsadzone pod listwę dekoracyjną (drewno, alu lub zwykłe) z lewej strony kierownicy. Jak było nie używane to listwę można było przyłożyć i radyjko nie widoczne hmm a to ciekawe rozwiązanie, miejsca rzeczywiście tam jest sporo za dechą.
domelq Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Widziałem rozwiązanie w B5, gdzie radio było wsadzone pod listwę dekoracyjną (drewno, alu lub zwykłe) z lewej strony kierownicy. Jak było nie używane to listwę można było przyłożyć i radyjko nie widoczne hmm a to ciekawe rozwiązanie, miejsca rzeczywiście tam jest sporo za dechą. Miejsca jest sporo i dość fajnie to wyglądało. Właściciel opowiadał, że troszkę musiał poświęcić czasu na dłubanie, ale moim zdaniem efekt dość ciekawy
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 jeżeli mowa o schowaniu radyjka ja wymyśliłem coś takiego link w podpisie konkretniej kolego / jarko http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahl_moja_cudowna_audiczka-t57358.0.html;msg1000621#msg1000621
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 jeżeli mowa o schowaniu radyjka ja wymyśliłem coś takiego link w podpisie też dobre a radio można schować, gdzie się chce
MoorPH Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 JA mam CB pod podłokietnikiem przykręcone do niego.. Więc zawsze mam je pod ręką, a jeszcze dodatkowo że mam automat więc prawa ręka jest wolna. Kable ostatnio poprowadzilem od radia pod siedzeniem kierowcy i pozniej w próg do bezpieczników.
Rekomendowane odpowiedzi