miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam serdecznie, założyłem do mojej audi projektory bixenon (przedtem halogen h7)wszystko podłączone, cewki podłączone ale wywala błąd przepalonej żarówki świateł długich. Macie na to jakiś pomysł??Nie wiem czy dobrze rozumiem ale nie da się tego wyłączyć VCDSEM ani VAGIEM??
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dziwne, bo przecież samo H7 już powinno nie generować błędu... Kodowales na xenon? Dołożyłeś w ogóle spryski i samo-poziom?
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 kamil jakie h7?? pzrecierz teraz jest cewka zamiast h7 dlugich
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 jak przekoduje na xenon to nie będzie widzieć h7 długich??
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Aaaa dobra nie lampy, a projektory, to odłączyłeś wtyczkę od H7 długich? W to się miałeś wpiąć równolegle, żeby w momencie zapalania długich opuszczało też przesłonę...
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 tak odłączyłem wtyczkę od długich i wpiąłem tam przesłonę
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 To źle, wtyczka ma być wpięta, a Ty równolegle się wlutuj w przewody.
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 No ale przecież w nocy dużo to daje mimo, że to zwykły odbłyśnik, możesz wrzucić jakieś żarówki typu xenon Look, jak Ci żółte przeszkadza i pozbędziesz się błędu, bo zabawa w kasowniki i rezystory nie ma tu najmniejszego sensu
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 a nie wystarczy cos takiego?? trochę słabo a jak ktoś montuje projektor bi led koito to tez musi mieć włożona żółta h7 która psuję cały efekt?? Rezystor - dekoder błędu CAN 5W 39 Ohm 12V pozycja Białystok - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Białystok - Rezystor - dekoder błędu CAN 5W 39 Ohm 12V pozycja, na Allegro.pl, za 10 zł w kategorii {Części samochodowe} - {Oświetlenie}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Ten jest za mały rezystor... Serio wsadz lepiej żarówkę np tungsram 5000k niż to gówno... Albo jakieś ledy H7, ale żeby miały z 35-40W wtedy powinno oszukać mce... Edytowane 5 Stycznia 2021 przez kamil-vag
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 serio nikt sobie z tym nie poradzil??
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 mam włożone takie cos wiec żadne żółte żarówki nie wchodzą w gre LED H7 Żarówka G POWER R1 prawdziwe 11000 LUMEN Gorzów Śląski - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Gorzów Śląski - LED H7 Żarówka G POWER R1 prawdziwe 11000 LUMEN, na Allegro.pl, za 380 zł w kategorii {Motoryzacja} - {Wyposażenie i akcesoria samochodowe}. Opinie i recenzje czy warto...
Muskel1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Za włożenie ledów i co za tym idzie utratę homologacji Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Muskel1
miklaas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 tak tak,temat ma inne zapytanie
Fido Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Gimba i tyle w temacie. Jemu ma śnieg topić na poboczach a inni niech po rowach jeżdżą. Żenada. 2
Fido Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Taaaaa. ale tobie bo na żółto świecisz. Za to chamstwo bana powinieneś zaliczyć. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi