Rtomek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam, Dopiero nabyłem swoje pierwsze (używane) A4 i mam pewną wątpliwość. Podświetlona jest listwa progowa przednich drzwi kierowcy a listwa od strony pasażera się nie świeci. Czy tak ma być, że świeci się tylko jedna strona czy po prostu coś w listwie pasażera się popsuło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Obie muszą świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rtomek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Bardzo dziękuję za info. W takim razie poszukam usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Dzień dobry, mi również przestał świecić próg ale po stronie kierowcy, czy problem udało się rozwiązać? Jakie mogą być przyczyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Najprawdopodobniej ścieżka na taśmie zasilającej pękła i jest przerwa w zasilaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Można się do niej dostać od środka samochodu tzn. po zdjęciu progu wewnętrznego, czy trzeba odklejać całkowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Najpierw może po zdjęciu progu. Może tam właśnie na zgięciu pękła. To sprawdziłbym w pierwszej kolejności, czy dochodzi napięcie do kostki i czy są zapisane jakieś błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Rozbiorę wewnętrzny i zmierzę czy w ogóle dochodzi napięcie. Błędów po przeskanowaniu nie ma, więc zobaczymy, czy mechanicznie nie jest uszkodzony kabel. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spalski1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Witam serdecznie Chciałbym pociągnąć temat podświetlanych listew progowych. Planuję dołożyć je do mojego auta więc pytanie z jakiej kostki są zasilane te listwy? i gdzie one się znajdują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 5 minut temu, spalski1 napisał: Witam serdecznie Chciałbym pociągnąć temat podświetlanych listew progowych. Planuję dołożyć je do mojego auta więc pytanie z jakiej kostki są zasilane te listwy? i gdzie one się znajdują? Masz podświetlanie przestrzeni nóg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spalski1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 nie mam ambiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 To musisz wyprowadzić przewody ze sterowników drzwi do złączki w słupku A, ze złączki słupka do wewnątrz pojazdu. Plus podprowadzisz ze sterownika w drzwiach, z białej 20 pinowej, z pinu nr 16 do złączki słupka A na pin nr 9. Masę obojętnie skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spalski1 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 OK Dziękuję za tak dokładne info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 W dniu 17.06.2021 o 10:28, Muskel1 napisał: Masz podświetlanie przestrzeni nóg? Hej, tez mam pytanie. Ja mam podswietlenie nog (ambient kolorowy nie wiem czy to ma zwiazek z podswietleniem nog ale kolor tam tez moge zmieniac). Czy w takiej sytuacji tam do progow sa wyprowadzone wiazki do podswietlenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Nie są wyprowadzone ale jeżeli masz oświetlenie przestrzeni nóg, to tam możesz podpiąć listwy progowe. Na pin 1 i pin 4 (czyli te oba zewnętrzne) tej 4-ro pinowej wtyki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCho Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 W dniu 17.06.2021 o 10:28, Muskel1 napisał: Masz podświetlanie przestrzeni nóg? Czyli jak mam ambitne ( ale tylko jeden kolor )to mogę się tam podpiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Tak. BTW Ambiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker13 Opublikowano wczoraj o 20:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:25 Cześć, Kupiłem listwy z aliexpress i w zestawie są cztery kable, takie jak na zdjęciach. Podpowie ktoś co gdzie podłączyć, bo nie mam żadnej instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:33 Czytać kolega potrafi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi