wojciech_a4_b9 0 Posted January 10 Share Posted January 10 Cześć, W moim Audi A4 B9 avant jest wyjątkowo mało schowków. W poprzednim audi (a6) miałem takie schowki pod siedzeniami. Orientujecie się może czy w A4 B9 były takie schowki w opcji? Czy ewentualny montaż takich schowków jest skomplikowany? Numer części mile widziany Dodatkowo planuję wymienić dolną obudowę kierownicy, na taką ze schowkiem. Ale w tym przypadku sprawa wygląda dość łatwo: Nr części: 8W1 880 301 A pozdrawiam, Wojciech Link to post Share on other sites
SynKopa 0 Posted January 11 Share Posted January 11 Wydaję mi się że w B9 nie było szuflad pod siedzeniami. Przynajmniej pakiet schowków ich nie obejmował . ( zawierał tylko schowek kierowcy i siatki z tyłu przednich foteli) Co do wspomnianego przez Ciebie schowka to poza dużą obudową potrzeba jeszcze półki wewnętrznej. Link to post Share on other sites
wojciech_a4_b9 0 Posted January 12 Author Share Posted January 12 W dniu 11.01.2021 o 10:09, SynKopa napisał: Wydaję mi się że w B9 nie było szuflad pod siedzeniami. Przynajmniej pakiet schowków ich nie obejmował . ( zawierał tylko schowek kierowcy i siatki z tyłu przednich foteli) Co do wspomnianego przez Ciebie schowka to poza dużą obudową potrzeba jeszcze półki wewnętrznej. Dzięki za odpowiedź. Kojarzysz może numer części, albo jak wygląda ta półka? Link to post Share on other sites
SynKopa 0 Posted January 12 Share Posted January 12 W dziale DIY masz opis. Montaż zamykanego schowka po stronie kierowcy - A4 B9 - Audi A4 Klub Polska (a4-klub.pl) Link to post Share on other sites
vvalery 67 Posted January 13 Share Posted January 13 Pod siedzenie to można dokupić uchwyt na gaśnicę i tam sobie ją trzymać. To jedyne zastosowanie foteli oprócz siedzenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts