Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Mój Avancik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako, że m.in. dzięki Waszej pomocy w ocenie autka stałem się niedawno posiadaczem tego oto A4 Avant B6, rocznik 2003, silnik 2.0 20V [ALT], to wypadałoby w ramach wdzięczności pochwalić się zakupem na forum.

Wiem, że jak dla Was to lekki golas no i ten "słynny" "ALT, ale mi się to auto strasznie podobało, a co najważniejsze okazało się być egzemplarzem naprawdę zadbanym i co najważniejsze 100% bezwypadkowym. Dla mnie osobiście po przesiadce ze starej poczciwej Astry to i tak autko jest "wypasione":)

Poniżaj zamieszczam kilka zdjęć z dzisiejszej sesji :)

cb989580.jpg

07984a9c.jpg

f97d25fc.jpg

a1cbd7da.jpg

f27fc39b.jpg

dee28469.jpg

c0e773b5.jpg

Opublikowano

Nie jest źle. Dobrze że przynajmniej masz firmowe radio i lampy z czarnym środkiem.

Na początek tradycyjnie proponuję firmowe zawieszenie 1BE (-20mm), aby pozbyć się tego "Allroad look", potem jakiś felunek 17" lub 18" (te 15" naprawdę wyglądają groteskowo - sam kiedyś takowe miałem).

Potem jeszcze pomalować szare listwy spodnie na kolor nadwozia i dołożyć dokładkę przedniego zderzaka S-line :good:

Opublikowano

Golas, nie golas, ale bixenon ma.. :decayed:

Opublikowano

Nie jest źle. Dobrze że przynajmniej masz firmowe radio i lampy z czarnym środkiem.

Skoro to xenon plus (wielkość soczewki na to wskazuje) to lampy nie są czarne w środku tylko szare :)

Naprawdę ładna i zadbana sztuka. Ładny kolorek - bi-x i radyjko jak najbardziej na duży plus. Jest też pełny pakiet "połysk" chociaż w dobie schwarz-pakiet nie wszystkim się to podoba (mnie akurat tak - tylko więcej chromów już nie dokładaj :tongue4:)

Zdecydowanie pomaluj dokładki i załóż felgę 17" - wtedy będziesz widział jak podejść do zawiechy, Myślę że -20/-30 to całkiem dobry kompromis biorąc pod uwagę stan naszych dróg. Potem może jakiś zderzaczek S-Line :decayed:

Gratulacje i niech Ci dobrze służy :>

Opublikowano

Bardzo ladna.. Jasny srodek fajnie wyglada ale ciezko bedzie zadbac o to :decayed:

Szkoda tylko ze benzynka no ale na pewno sam chciales taki silnik..

Pomaluj dokladki tak jak koledzy wspominali.. I fajne felcie i bedzie malinka :gwizdanie:

Opublikowano

Zmień listwy w środku :thumbdown: dokładki w kolor :good: i walnij ładniejsze felgi :)

Opublikowano

Ładny kolorek, ładny środeczek - sam na taki polowałem, ale w skórce :good:, avancik, bix'y i jest ok. Kolorek rzucisz na dokładki, ładne feluski założysz, zawieszkę troszkę jak coś obniżysz i będzie cud miód :>

Zmień listwy w środku :thumbdown: dokładki w kolor :good: i walnij ładniejsze felgi :)

Listwy ładnie się komponują z jasnym środkiem - alu trochę się zgubi jak dla mnie. Pseudo drewko nadaje jakiś ton elegancji przy takiej kolorystyce.

Opublikowano

A ja Ci powiem tak: przyjedz w niedziele pod Milenijny (ale nie w tą bo święta), porownasz sobie do innych b6 i sam stwierdzisz co bys chcial dolozyc a co nie... pozdr.

Opublikowano

Ładnie wygląda, pojeździsz troche,to zaczniesz szukać, co by tu zmienić :) pokieruj sie radami chłopaków a ja dołożę jeszcze swoją: ciemne szybki w jasnej wygladaja zaje... :kox: Pozdro

Opublikowano

Miodzio wózek, witaj w klubie ALT'ów :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego :) ładna furka, ale wymaga lekkiego rasowanka :gwizdanie:

primo - felunek min. 16``

po drugie primo - malowanie listew progowych oraz zderzakow na kolor nadwozia :hi:

i po trzecie primo - przyciemnienie tylnych szybek :D

Opublikowano

bardzo ładniutka i zadbana sztuka - no i ten bi-xenonek :good: