mrog Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 ( kto pyta nie bładzi) słusznie, lepiej 2 razy zapytac niz później żałować
MARTiiii Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Do jakiegos japonczyka ospojelorowanego i ostro pojechanego to jeszcze pasi ale do Audi, to to nie
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 dajcie spokój koledze... . Poprosił o zdjęcia to jak ktoś je ma to niech wklei i tyle. Zobaczy i sam podejmie decyzję. Każdy robi sobie z własnym autem co mu się podoba i tyle. Pozdrawiam :twisted:
schiller Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 ale watpie ze kto kolwiek bedzie mial takie zdjecia bo chyna nikt nie krzywdzi tak swojej niunii :twisted:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 ale watpie ze kto kolwiek bedzie mial takie zdjecia bo chyna nikt nie krzywdzi tak swojej niunii :twisted: a to już jest osobna kwestia :biggrin: Przyznam się, że mam zamontowane dwa neony nad stopami kierowcy i pasażera Zrobiłem to tylko dlatego, że po pierwsze dostałem za darmo bo kumpel pracuje w hurtownik z takim chińskim szajsem, po drugie chciałem zobaczyć jak to wyglada. Wyrzucę je jutro. Może ktoś chce?
schiller Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 nie ale mi chodzilo o neony na zewatrz. we wnatrz to sam mysle nad jakims delikatnym doswietleniem bagażnika.
Gość spedyt Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 tak tylko pytam I na tym poprzestań, bo to naprawde jest VT
krykus Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 tak tylko pytam moze i macie racje ( kto pyta nie bładzi) I poto stworzono klub abysmy sobie wzajmniemnie pomagali. A co do policji to racja i z ubezpieczycielem problemy. Co do neonow to twoj gust ale przemysl czy nie lepiej go zawirusowac :smile: . A co do podswietlenia bagarznika to ten temat byl juz poruszany, tu jest link. http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6858
Gość MorgothDBMA Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 neonom mówię NIE, ale to Twój cyrk i Twoje małpy :twisted: :twisted:
taktuś Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Proszę nie rób tego, a najlepiej zapomnij o tym :biggrin:
Wihajster Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Proszę nie rób tego, a najlepiej zapomnij o tym zgadza sie bo to grozi wyrzuceniem z klubu A4 i ostrzezeniem od modów
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Proszę nie rób tego, a najlepiej zapomnij o tym zgadza sie bo to grozi wyrzuceniem z klubu A4 i ostrzezeniem od modów a to dobre stwierdzenie
Gość Keżor Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 a ja sie wyłamie znaczy neony mi sie nipodobają jako neony . ale widziałem koleś miał w prelude wsadzone na dół białe JAŻENIÓWKI :twisted: normalnie za***ista poświata. podświetlało cały spód auta oraz po 70cm na około. i to mi sie podobało ale te sklepowe wynalazki co to niby świeci to jest shit
MARTiiii Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Neony nad nogami w środku. A nie boisz sie ze taki neon moze sie urwac, zbic i popiescic cie po nogach pradem. Malo prawdopodobne ale jednak.
Gość Keżor Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 MARTiiii, żeby Cie 12V nie popieściło
Hincó Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 No chyba że ktoś zaśnie i mu sie zrobi elektroliza krwi
Rekomendowane odpowiedzi