trepek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Audi A4 i A6 pełnymi elektrykami. Zmiana nastąpi szybciej, niż myślisz (autokult.pl)
piotrsob1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Jeżeli cała potrzebna do elektromobilności infrastruktura będzie nadążała za rozwojem produkcji i sprzedaży aut elektrycznych i ich ceny będą przystępne to ja jestem za. Oczywiście przez dłuższy czas powinna być możliwość wyboru pomiędzy autami spalinowymi a elektrykami, w zależności od potrzeb użytkowników i ograniczeń elektryków i spalinowców. W dzisiejszych czasach w rodzinach są przeważnie po dwa auta i nie widzę przeszkód by przynajmniej jedno z nich było elektryczne Edytowane 26 Stycznia 2021 przez piotrsob1
trepek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Z tekstu w artykule mozna odniesc wrazenie, ze pelna elektryfikacja to jeszcze z 10+ lat.
Rabbi Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Z infrastrukturą nie jest za różowo i jest jeszcze problem choroby lokomocyjnej u niektórych użytkowników aut elektrycznych Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Rabbi
matbruk Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Napewno musi się infrastruktura mocno rozwinąć, koszt zakupu Auta porównywalny z wersjami spalinowymi, i zasięg około 800-1000 km na jednym ladowaniu, oraz szybkie ładowanie, wtedy ja też mogę się przesiąść na alektryka.
Rekomendowane odpowiedzi