Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czujniki parkowania z a4 b7 do a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , padły mi 2 czujniki parkowania tył . Próbowałem od dłuższego czasu znaleźć identyczne w kolorze , lecz nikt chyba nie ma . Odezwał się do mnie facet z czujnikami w kolorze akurat od b7 . Czy będzie to współgrać 2 czujniki od b6 oraz 2 czujniki od b7 ? 

Opublikowano

Zadałem niedawno to samo pytanie, będą pasować, trochę inaczej wyglądają ale działać będą. 

Opublikowano

@kamil-vag Czyli po prostu 2 różne czujniki razem ze sobą współgrają i tylko zakładać ? :D

Opublikowano

@Banan Ty chyba nawet coś tam w praktyce testowałeś? 

Opublikowano

Akurat gość który mi sprzedaje czujniki ma 4szt od b7 , wiec założyłbym już komplet na tył , aby każdy czujnik był taki sam .

Opublikowano

tak muszą działać 

Opublikowano

Ja kupiłem nowy i farbę do zaprawek pod kolor zawsze to nowy,kolor idealnie się wpasował.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mano4 napisał:

Ja kupiłem nowy i farbę do zaprawek pod kolor zawsze to nowy,kolor idealnie się wpasował.

skąd kupiłeś nowe ? 

Opublikowano

Są zamienniki dostępne nowe 

Opublikowano

Tak dokładnie zamiennik za chyba 50zł.Robiony pewnie na tej samej lini co oryginał działa bardzo dobrze .

Opublikowano

obecnie się przymierzam do montażu PDC przód + tył i chyba będę kupował tu:

ALLEGRO.PL

Kup teraz CZUJNIK PARKOWANIA PDC NUMER OE: 4B0 919 275 B z Tarnów na Allegro.pl, za 25,99 zł w kategorii Układ elektryczny, zapłon - Czujniki. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 8675955981...

koszt niewielki a 38 pozytywnych opinii

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że taki zamiennik będzie bezproblemowy, ale kto wie, oby służyły jak najdłużej...

Jak dla mnie to lepiej chyba dołożyć i kupić vemo lub hella... 

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

Nie chce mi się wierzyć, że taki zamiennik będzie bezproblemowy, ale kto wie, oby służyły jak najdłużej...

Jak dla mnie to lepiej chyba dołożyć i kupić vemo lub hella... 

Może jest tak jak piszesz, ale z drugiej strony to tylko czujnik ultradźwiękowy, który w produkcji kosztuje grosze