S1 Hołek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam. Kazali przenieś no to przeniosłem Miałem pewien problem ponieważ jeden z uchwytów na napoje się nie otwierał a drugi z lekką pomocą postanowiłem to naprawić najpierw przeszukałem forum ale fotek nie znalazłem coś poczytałem no i zabrałem sie do rozbiórki z aparatem w ręce mam nadzieje że jeżeli ktoś będzie w przyszłości miał jakiś problem mój post mu pomoże no to jedziemy... Z tyłu gdzie mamy popielniczkę i dojście do wtyczki do kompa: wyciągamy ją i odkręcamy dwie nakrętki (klucz 13) a więc mamy odkręcone 2 nakrętki a jest jeszcze jedna w ty rozmiarze "ukryta" pod podłokietnikiem który odchylamy a nakrętka znajduje się pod dokładnie tu następnie musimy ściągnąć plastiki z hamulca ręcznego po uprzednim odbezpieczeniu od dołu z raczki takiego plasticzku no i pozostały nam jeszcze 2 śrubki z przodu panelu po lewej i prawej stronie pociągamy cały tunel lekko do tyłu i odchylamy (nie musimy odpinać kostki do kompa - przynajmniej ja nie musiałem), i odkręcamy uchwyt który wygląda tak w moim przypadku jeden był przeskoczony o parę ząbków a drugi wyskoczył z prowadnic no i to by było na tyle... :> Mam nadzieje że chociaż troszkę pomogłem lub pomogę wam tym postem a może kiedyś zakwalifikuje się do FAQ... Pozdrawiam Hołek
Czitos Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jest podobny wątek kolego. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_naprawa_uchwytu_do_napojow_w_tunelu_srodkowym-t14446.0.html
qpa007 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie ma zdjęć Ale i tak się przydało ;]
jasio85 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Temat zdublowany. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74293.0 Proszę o usunięcie tematu, który właśnie czytacie. A ten z linka powyżej zostawić
Rekomendowane odpowiedzi