Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Naprawa wgniecenia w aucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem ciekawe,tylko jak by się to sprawdziło w rzeczywistości,bo wiadomo reklama to reklama.sam mam 4 małe wgnioty w tym jeden na załamaniu drzwi no i warto może by było wypróbować.może ktoś miał już z tym styczność to pisać..... :hi:

Opublikowano

panowie mam kolege bojlarza i mega super sprawa .... miałem wgniot po kamieniu i zgłosiłem się do niego z prośbą ...następnie podjął się zrobienia wgniotu i zajęło mu to kilkanaście sekund a na lakierze nie było nawet śladu.....

zainteresowanym z Poznania i okolic mogę podać nr na PW :)

Opublikowano

Ja się piszę na boilowanie błotnika :)

Opublikowano

ja też mam z dwa malutkie wgnioty po komyczkasz na masce więc jestem za .... a wiem że to przynosi świetny efekt ...widziałóem zrobione auta po gradobiciu .. :good:

Opublikowano

71d27ff4.jpeg

To zdjecie mnie przekonuje.. :good:

:polew:

Opublikowano

Jak to działa?? Trzeba najpierw przykleić to cudo do karoserii?? A z lakierem nie odejdzie wtedy?? :cool1:

Opublikowano

Dobre[; proste i dobre;> Mi kiedyś się obiło o uszy że takie wgniecenia delikatne można usunąć za pomocą suszarki i foli aluminiowej i czegoś tam jeszcze;Ptakie czary mary :witch1:

Opublikowano

był już kiedyś jakiś wątek o tym urządzonku :wink4:

Dobre[; proste i dobre;> Mi kiedyś się obiło o uszy że takie wgniecenia delikatne można usunąć za pomocą suszarki i foli aluminiowej i czegoś tam jeszcze;Ptakie czary mary :witch1:

a może to ci się obiło kiedys o uszy :cool1:http://www.joemonster.org/filmy/4171/Jak_usunac_niewielkie_wgniecenia_w_samochodzie :kox:
Opublikowano

w tym filmie używają powietrza do czyszczenia klawiatur;>

Opublikowano

Coś tu chyba jest naciągane... :gwizdanie:

ludzie są naciągani pewnie na badziew

Jak na żywca nie zobaczę, to nie uwierzę. :tongue4:

ja również jak nie zobacze to nie uwierze :good: na filmikach wszystko jest możliwe.
Opublikowano

_Solar_

Ośka najlepsza... :wink4: Ta panna daje radę. :naughty:

Opublikowano

podstawa Fizyki Panowie-najpierw nagrzewasz suszarka blache po to,zeby metal sie rozszerzyl,a potem zchladzasz to gasnica halonowa i metal podczas naglego kurczenia sie wyprostuje sie-oczywiscie jesli nie ma uszkodzen na lakierze,bo jesli lakier odprysl,no to bedzie widac,urzadzonko z pierwszego posta dziala,o ile wgniecenie nie jest na zalamaniu metalu,tam niestety trzeba bedzie uzyc troche szpachli,tak samo na bardzo malych wgnieceniach srednicy okolo tej stopki moze byc problem,ale z wiekszymi wgnieceniami-da rade :wink4:

Opublikowano

czyli wgnieceń malutkich typu obicie drzwi przez inne auto na parkingu przez ostre otwieranie drzwi sobie nie poradzi? Chodzi o takie małe wgnioty załamane

Opublikowano

czyli wgnieceń malutkich typu obicie drzwi przez inne auto na parkingu przez ostre otwieranie drzwi sobie nie poradzi? Chodzi o takie małe wgnioty załamane

myślę że sobie poradzi .... zapytam się znajomego na jakiej zasadzie to działa i napisze .....

Opublikowano

no ale w jaki sposób moze to wyciągnąć jak jest załamany lekko lakier? oczywiscie nie pekniety hmmm

Opublikowano

a moze jest jakis ochotnik do testów:>??

Opublikowano

jesli lakier jest uszkodzony na zalamaniu to fizycznie nie da rady naprawic ale jesli zalamanie jest wgniotem i nie uszkodzilo lakieru to bez problemu wyciagnie .....

Nex ale co ty porównujesz wgniot do uszkodzenia lakieru???

Mu tu mówimy o wgniotach gdzie lakier nie został uszkodzony