_Solar_ Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 sam nie mam pojecia czy to jest możliwe mając taką dziurę w przewodzie żeby klima działała,mimo to jeżdziłem z takim przweodem całe lato
majkel_majki Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ale to już chyba bez klimatyzacji
_Solar_ Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 właśnie chodzi o to ze z klimą jeżdziłem,chłodziła bez zastrzeżeń.
aju Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie ma sznas żeby z taką dziurą klima wogóle działała dłużej niż parenaście sekund Wiesz jakie tam jest ciśnienie? Albo dziury nie było i klima działała i jak się pojawiła to przestała działąć... albo nie działała bo była taaaka dziura
_Solar_ Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 na pewno domyślam sie że jest spore cisnienie,ale dziwi mnie to że jak nabiłem klime pod koniec maja to jezdziłem z tym przewodem aż do okresu zimowego (klima chłodziła,wentylator sie załączał),aż po zimie dopiero klima mi sie nie załączałą,więc w marcu br.roku wymieniłem przewod na nowy nabiłem czynnik do układu i klima znowu hula jak trzeba.Skoro mówicie ze to jest nie możliwe to ja już sam nie wiem jakim cudem to działało...
Rekomendowane odpowiedzi