Zimny Chirurg 2 Opublikowano 13 Marca 2021 Opublikowano 13 Marca 2021 Witam. Krótko i na temat. Od czasu do czasu z lewej strony z przodu pojawia sie mega strzał. Jak by ktoś młotkiem w kowadło zajebał, Rozebrałem całe zawieszenie i nic nie znalazłem. Wsio jak nowe. Oczywiście jak juz miałem okazje to weszły nowe wahacze górne i górna poduszka. Zreszta reszta jak nowa. Trzepaki nic nie wskazały. Strzał pojawia sie bez konkretnej przyczyny. Moze wystąpić podczas jazdy. A nawet jak stoje w korku. A niekiedy cały dzień cisza. Jakaś masakra. Moze ktoś przerabiał temat. Dzieki za odpowiedzi. Pozdro ZC
tass Opublikowano 13 Marca 2021 Opublikowano 13 Marca 2021 No ciekawe jak stoisz w korku to nie było by pierdolnięcia z zawieszenia, może z dwumasą coś się dzieje?
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 Ostatnio zajebało jak staliśmy i ewidentnie auto siadło z lewej strony z przodu jak stalismy. Było to bardzo dobrze wyczuwalne. Dlatego obstawiam ze to cos z zawieszeniem.
3r4 Opublikowano 14 Marca 2021 Opublikowano 14 Marca 2021 też pomyślałem o tym, że może sprężyna strzeliła
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 Przecież napisałem ze całą strone rozebrałem. Wszystko jak nowe. Od razu dałem nowe wahacze u góry i górne mocowanie amora. Auto od wczoraj pojechało w droge. Jak sie doeiwm czy nadl wali napisze.
Dev Opublikowano 14 Marca 2021 Opublikowano 14 Marca 2021 To ława tak strzela, pękła lub puscila gdzies na spawie czy innym zgrzewie.
Rabbi Opublikowano 14 Marca 2021 Opublikowano 14 Marca 2021 Racja,był gdzieś temat że tak strzelało na pękniętym zgrzewie sanek. Z tego co pamiętam puścił wtedy zgrzew od strony ściany grodziowej
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 Temat do zamknięcia. Auto po 6 dniach eksploatacji nie strzeliło ani razu. Wina była w górnym mocowaniu amora. 100 lemforder i po sprawie. Pozdro ZC
Rekomendowane odpowiedzi