Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Coś się zaczyna ruszać w temacie i pojawiają się jakieś informacje Nowe Audi A4 avant pojawi się dopiero w 2024 roku [ZDJĘCIA] WRC.NET.PL To trwało bardzo długo ale już wiemy, że nowe wydanie Audi A4 Avant pojawi się w 2024r. Model oparty na udoskonalonej platformie MLB,
tobias Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 kurde, jak patrze na te fronty/grille tych nowych generacji to zgrzytam zębami, jak dla mnie to idzie w złym kierunku :/ 1
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dużo gorzej, że być może V6 wyleci z palety Diesla
matbruk Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 To tylko rendery, napewno będzie wyglądać całkiem inaczej, tak czy siak b9 będzie miało równie długi cykl produkcyjny co b8, co osobiście bardziej mi odpowiada niz krótki cykl jak np. Kia Sportage.
Norbas Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Nie wiem czemu ale bok widze podobienstwo do skodu superb... a przod jak e-tron co nie kazdemu przypada do gustu . Szkoda, że nie zostali przy tym pierwszym strzale Nowe Audi A4 – czas na zmiany WWW.AUTO-SWIAT.PL Obecna generacja Audi A4 nie nadąża już za ostatnimi odsłonami Mercedesa klasy C czy BMW serii 3, ale w Ingolstadt prace nad następcą wchodzą w fazę finałową i koncern liczy, że kiedy nowe A4...
kris67 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jak można na podstawie renderingu oceniać auto
Hugo Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Opublikowano 25 Maja 2021 Coś tam zawsze dzieje Nowe Audi A4 pojawi się w 2024 roku. Hybryda, elektryk i piorunujące RS4 Performance WRC.NET.PL Audi zobowiązało się do wprowadzenia 20 modeli czysto elektrycznych, w ciągu...
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 Fani Audi A4 już są zachwyceni! Odnowiony model będzie miał diesla, benzynę i hybrydę [ZDJĘCIA] WRC.NET.PL Audi A4 avant oczekuje na poprawki a plan jest taki, żeby zadebiutowała w 2024 r. W związku z tym fani czwórki muszą się jeszcze uzbroić w cierpliwość,
Rekomendowane odpowiedzi