dekiel 13 Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Ślepa jego mać . Podłoga cała w bagażniku ??
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 W dniu 16.02.2023 o 17:12, KoJ@K napisał(a): Siemanko... Zapomniałem się pochwalić Jak zaczął i zakończył się ostatnio wyjazd na ferie do Zakopanego.... gość przed przejściem dla pieszych stwierdził, że nie podoba mu się tył auta w takim wydaniu i postanowił go stjuningować po toyotowemu ... także nie polecam wymiany hebli na lepsze i przepuszczania pieszych na pasach Tył blacha sie wygięła czy mi się wydaje? Kur... ale pech Heble się przydają ale jak widać nikt nie uważa co dzieje się dookoła.
FroS-t Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Dobre hamulce to problem w naszym kraju , ja tez wyhamowałem ale gość za mną już nie…. 1
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Tak, winę na heble zwalić, jakby miał więcej mocy w tym 2.0tdi, to by mu toyota na d*pie nie siedziała a poważnie, to pierdoła się zagapiła, brakło miejsca żeby odbić i bum
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Opublikowano 4 Marca 2023 Niestety, długo mnie @corradoowner z @Wandej nie musieli namawiać na "nowości" ... Zamiast sie malować zderzaki to malują się kolejne te same heble, takie same jak miesiąc temu tylko, że inne ? zaciski tył pod 356mm z frontową blaszką wypełniającą dziure klocka. Zostalo "najgorsze" czyli podmienić z obecnymi i odpowietrzać to g.... 4
Wandej Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 2 godziny temu, KoJ@K napisał(a): Niestety, długo mnie @corradoowner z @Wandej nie musieli namawiać na "nowości" ... Zamiast sie malować zderzaki to malują się kolejne te same heble, takie same jak miesiąc temu tylko, że inne ? zaciski tył pod 356mm z frontową blaszką wypełniającą dziure klocka. Zostalo "najgorsze" czyli podmienić z obecnymi i odpowietrzać to g.... No wygląda to grubo? Sam to wymyśliłem a dalej mam zwykle zaciski? Jakieś logo planujesz?
FroS-t Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 Ponoć logo ubezpieczalni, sprawcy uszkodzenia zderzaka 2
corradoowner Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 7 godzin temu, Wandej napisał(a): No wygląda to grubo? Sam to wymyśliłem a dalej mam zwykle zaciski? Jakieś logo planujesz? Sam to wymyśliłeś? ?
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Opublikowano 4 Marca 2023 No a jaaa... zrobić takie coś to nie problem, najtrudniejsze było właśnie "wymyślenie" , a Twoja robota to tam już pan pikuś pewnie jakby mi sie chciało to bym se sam zrobił i to na aucie, bez ściągania zacisku ...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 4 minuty temu, corradoowner napisał(a): Sam to wymyśliłeś? ? Pomysł był mój?Wykonanie wiadomo jak zwykle Twoja robota? 1
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Opublikowano 4 Marca 2023 3 sztaby pan Lypski, jedna sztaba pan Siara i tak do wyczerpania zasobów 3
KoJ@K Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Gdyby kogoś interesowało to auto będzie na sprzedaż - okolice 130 000zl tak jak stoi, na kołach letnich po renowacji + nowe opony Michelin Pilot Sport, z nowymi hamulcami Akebono 375mm lub 390mmi całą resztą gadżetów, którą tu widać, do auta też dodaje kilka gratów takich jak praktycznie nowy dwumas, praktycznie nowa turbina, zderzak itpmożliwośc sprzedaży na kołach zimowych, hamulcach competition - wtedy cena adekwatnie niższa. Edytowane 14 Marca 2023 przez KoJ@K
FroS-t Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, dekiel 13 napisał(a): Co następne ? Dom 3
KoJ@K Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Nocne zakupki .... Felgi/koła z RS5 20' 9J et26 1 2 1
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Podobno wymienil sie za nią na felgi Edytowane 26 Marca 2023 przez marcin_o23 2
dekiel 13 Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Rozmiar słuszny ale kolor za bardzo popularny i 'bling, bling'.
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Opublikowano 27 Marca 2023 No jeśli by to koło miało zostać to napewno poleci w jakiś grafit lub coś takiego jak mam tamte letniaki.
Rekomendowane odpowiedzi