Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A7 C7 Lift " pomarańcza" rodzinna firmóFka by KoJ@K 21' RS pack full Carbon Matrix pneumatyka Asc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, kamelus_ napisał:

Lepiej wkładać siano w mody niż np jarać fajki :pali:

Przynajmniej efekty cieszą oko i kasa nie idzie z dymem... :wink:

Chyba bardziej mi chodzi nie o pytanie czy mody czy używki bo wiadomo co wygrywa ale czy kupić dwa zderzaki i grill czy jechać na koleje wakacje z rodzina to jest pytanie:whistling:

ale tak czy inaczej fajnie mieć chodź trochę wyróżniające się auto ….

Opublikowano
8 godzin temu, kristof91 napisał:

Niektórzy niestety wolą to przepić i przepalić.

Niektórzy piją, palą i modzą. Ci to dopiero mają prze***ane :grin:

Opublikowano
29 minut temu, pelonek1 napisał:

Niektórzy piją, palą i modzą. Ci to dopiero mają prze***ane :grin:

I jeszcze k**wa na wakacje mają :grin:

Opublikowano
  • Autor

Albo mało tego jadą na wakacje i tam palą fajki, lub coś innego :decayed:

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Albo mało tego jadą na wakacje i tam palą fajki, lub coś innego :decayed:

To już nie mieści się w głowie. :kox:

Opublikowano
  • Autor

Trafiły się w fajnej cenie, więc żal było nie wziąść - głośniki na przód 200mm Audio System X200EM Evo 2. Oczywiście jak to ja nie mogłem czekać aż przyjdą maty do wygłuszania i zrobić to za jedną robotą, w dzień dostarczenia paczki musiałem je już zamontować :kox: no i nie żałuje, jestem mega miło zaskoczony i spodziewałem się mniejszych efektów, a to narazie tylko sam przód i to jeszcze bez wygłuszonych drzwi założone do zwykłego naglośnienia Audi Sound System. Polecam. 

20220224_181327.jpg

20220224_144808.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, KoJ@K napisał:

Trafiły się w fajnej cenie, więc żal było nie wziąść - głośniki na przód 200mm Audio System X200EM Evo 2. Oczywiście jak to ja nie mogłem czekać aż przyjdą maty do wygłuszania i zrobić to za jedną robotą, w dzień dostarczenia paczki musiałem je już zamontować :kox: no i nie żałuje, jestem mega miło zaskoczony i spodziewałem się mniejszych efektów, a to narazie tylko sam przód i to jeszcze bez wygłuszonych drzwi założone do zwykłego naglośnienia Audi Sound System. Polecam. 

20220224_181327.jpg

20220224_144808.jpg

Łooo i to mi sie podoba, Panie jak przyjade to porównamy z Bose ;) bo zastanawiam sie Nad zmiana na Focale u siebie :) 

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano
  • Autor

Focale i morele też mi chodziły po głowie. Na tył jeszcze myślałem nad proA, ale chyba raczej pójdę w jedno i tam też wjedzie Audio System. Jasne jasne, że porównamy, o tym samym myślałem, tylko to będzie takie hmmm.. nie do końca miaro dajne bo póki co mam tylko sam przód :cool1:

Opublikowano
10 godzin temu, KoJ@K napisał:

Focale i morele też mi chodziły po głowie. Na tył jeszcze myślałem nad proA, ale chyba raczej pójdę w jedno i tam też wjedzie Audio System. Jasne jasne, że porównamy, o tym samym myślałem, tylko to będzie takie hmmm.. nie do końca miaro dajne bo póki co mam tylko sam przód :cool1:

No a ja nie mam dwóch głośników z przodu w desce :decayed:

Moim zdaniem Focale mają fajniejszą góre od AS, oczywiście mam na myśli te wyższe półki.

Ja u siebie myśle jak to rozwiązać. Czy bawic się w ciągniecie sygnału przez konwertery czy po prostu kupic proca ze światłem.

Opublikowano
  • Autor

Chyba lepiej ze światłem, zawsze to jaśniej :grin:

doszły leganckie i profejsonalne czarne znaczki s-line na błotniki, szybki demontaż starych, przy okazji polerowanie błotników i czarnuchy już na miejscu i tym o to sposobem na aucie nie ma już nic chromowanego, oprócz przedniego znaczka, który taki właśnie będzie :cool1:

20220228_135300.jpg

20220228_151038.jpg

20220228_151059.jpg

20220228_171632.jpg

Opublikowano

No teraz to tak?

Te głośniki to na mdfie?

Opublikowano
  • Autor

Tak.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Znafcy fachofcy doradźcie... robić fronty Cnc , czy zostawiać jak jest całość w tym kolorze ? 

20220316_165146.jpg

20220316_165309.jpg

20220316_165110.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem idealnie to wygląda tak jak jest. Super dobrane koło :thumbup1:

Opublikowano

też chyba bym tak zostawił

Opublikowano

Nic bym nie grzebał. Blik , blik fronty nie do tego auta. B)

Montuj opony na te koniczynki i zakładaj na auto.

Opublikowano
  • Autor

Tzn ja już praktycznie podjąłem decyzje ... ale ciekawy byłem zdania innych. Od początku byłem nastawiony na ciemny grafit w połysku + cnc, firma do której oddałem nie ogarnęła toczenia frontów, ale powiedzieli mi to dopiero wtedy, jak felgi już były pomalowane. Po odebraniu felg oczywiście ja nie umiałem wytrzymać i w ten sam dzień musiałem zrobić przymiarke :kox: no i po założeniu ich na auto siadło mi to jak nie wiem, więc z tego miejsca śmiało można by w tej chwili podziękować firmie za nie ogarnięcie tematu toczenia i samo polakierowanie :grin:

Opublikowano

Zostawił bym tak jak jest , wygląda bardzo dobrze .

Opublikowano
  • Autor

Decyzja już podjęta, na felgi wleciała pierwsza warstwa powłoki i się jaram :giveheart: 

20220318_174238.jpg

Opublikowano

Mam fajne hamulce pod te kółka....

A ze 400mm .... :wink4: