Opublikowano 6 Września 20232 l 49 minut temu, Leszczonka napisał(a): To s7 z body czy cos innego ? Bo Rysiek z vinu chyba nie jest bo na fotelach sline ? Ładna fest pogratulować Skoro sline na fotelach, to jak ma być S7 3 godziny temu, KoJ@K napisał(a): @H4mm3R poka fote przed ?
Opublikowano 7 Września 20232 l Naprawdę wygląda obłednie ciekaw jestem motorowni obstawiam 3.0 TDI competition 326
Opublikowano 16 Września 20232 l Uczciwi ludzie takimi samochodami nie jeżdżą... Gratki, fajnej pomarańczki ?
Opublikowano 9 Października 20232 l Autor Wjechała ściemka szybek z przodu i emblematingout. A tak to sie pasie sie ... Edytowane 9 Października 20232 l przez KoJ@K
Opublikowano 9 Października 20232 l Jest petarda na kołach ? Jeszcze tylko koło na coś bez czarnych wstawek ?
Opublikowano 9 Października 20232 l Właśnie miałem przyjemność zobaczenia auta na żywo i robi robotę. Wyposażenie kolorek
Opublikowano 10 Października 20232 l Autor Poszedłem sobie dzisiaj poodkurzać i taka sytuacja wynikła ... Wpadł karbonik z RS a , Wypolerowane przed założeniem - Jaram się mega efektem
Opublikowano 12 Października 20232 l Widzę listwę przy szybie zostawiłeś czarna Tak czy siak jest petarda ? Marzy mi się takie wnętrze Edytowane 12 Października 20232 l przez szafa
Opublikowano 12 Października 20232 l Autor Czemu miałem niby zostawić czarną, jak kupiłem cały set katbonu pod head upa ? robiłem sobie etapami z doskoku, w wolnej chwili i teraz siedzi już cały komplecik a znaFcy jakieś pisały, że trzeba do tego szybe wycinać
Opublikowano 21 Października 20232 l Autor Doszło troche koksu i dziś przejazdem napotkana fajna miejscówka
Opublikowano 23 Października 20232 l Kurła dawno tu nie zaglądałem i jak by nie fejsbuki to bym nie wiedział co tu się odpierdala mega fura , kolor za***isty. Nie powiem że nie zazdroszczę bo sam bym takim jeździł ,zastanawiam się jedynie skąd wziął na to piniondze ?? Mega fura ?
Opublikowano 23 Października 20232 l 32 minuty temu, K4rol81 napisał(a): zastanawiam się jedynie skąd wziął na to piniondze ?? Jag to skont? UKRADŁ!
Opublikowano 26 Października 20232 l Autor Szybka partyzantka i wstępnie jedna lampka praktycznie gotowa, a mianowicie - dechroming wnętrza lamp, czyli matrixy na czarno, a na koniec wjadą nowe klosze. Jarrrram się jak dziecko wstępnym efektem i na prędkości trzeba by zrobić drugą lampe i zakładać to na auto bo już nie mogę się doczekać