Wojtas8610 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Cześć. Padła mi pompa ABS. Mechanik mówi żebym kupił używkę ale po pierwsze nie wiem jaką dokładnie powinienem kupić A po drugie czy to nie śliski temat? Kupić coś co za chwilę się zepsuje to chyba słaba opcja? Poda mi ktoś jaka dokładnie to pompa i ile nowa może kosztować? Dzięki za odp
Dev Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 3 godziny temu, Wojtas8610 napisał: Cześć. Padła mi pompa ABS. Mechanik mówi żebym kupił używkę ale po pierwsze nie wiem jaką dokładnie powinienem kupić A po drugie czy to nie śliski temat? Kupić coś co za chwilę się zepsuje to chyba słaba opcja? Poda mi ktoś jaka dokładnie to pompa i ile nowa może kosztować? Dzięki za odp Pierwsze pytanie: Jakie ABS ma objawy ? Drugie pytanie: Jakie masz błędy ? Trzecie pytanie: Padła pompa czy sterownik ? No i daj VIN
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 5 godzin temu, Wojtas8610 napisał: Poda mi ktoś jaka dokładnie to pompa i ile nowa może kosztować? Kup używkę, nowa pompa kosztuje 2200€
Rekomendowane odpowiedzi