R4xx Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Panowie. Problem występuje na zimnym silniku i jałowych obrotach. Po przygazówce problem ustaje. Jak ręcznie docisnę napinacz, terot nasila się. Pomysły? Napinacz nowy, alternator po regeneracji (po wymianie nic takiego nie występowało - wymiana 3 tyg temu). VID_20210602_140514.mp4
przem8 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Napinacz nie powinien tak skakać jak u Ciebie. 1
zionx Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Przy wł/wył klimie tak samo? Zrzuć pasek, pokręć osprzętem, może któreś łożysko. Napinacz też raczej bez powodu tak mocno nie skacze. Sam mam krzywe koło z pompy wspomy, ale mimo to wydaje mi się że napinacz u mnie mniej kompensuje 1
R4xx Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2021 18 godzin temu, przem8 napisał: Napinacz nie powinien tak skakać jak u Ciebie. Kolejna część producenta INA, która od nowości jest wadliwa. Trafna diagnoza. Dzięki
przem8 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ina to już od dawna najgorszy badziew "by china". 1
Rekomendowane odpowiedzi