duzy616 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Myślisz, że to będzie przyczyną ? Po niedzieli zadzwonię do vag-instal, niech powiedzą jaki mają schemat. Myślałem, że tylko pomylili piny, a tak znowu wszystko trzeba rozbierać.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W każdym razie jest to brakujące napięcie 5V (zgodnie ze schematem). A we wtyczce, którą miałeś w pojedyńczym porcie USB, jest na pinie nr 8 przewód szaro/czerwony?
duzy616 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie przyglądałem się ,,starej” wtyczce jutro sprawdzę.
duzy616 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Spójrz jeszcze na poglądowe zdjęcie. Ja widzę: - zielony - czarny - żółty - czerwono (chyba szary) Wiązka CARPLAY do Audi A4 B9 8W 2016-2019 | Wiązki wyposażenia Audi \ A4 \ B9 (2016-2019) | VAG-INSTAL – wiązki elektryczne do samochodów grupy VAG VAG-INSTAL.COM Wiązka CARPLAY do Audi A4 B9 8W 2016-2019 | Wiązki wyposażenia Audi \ A4 \ B9 (2016-2019) | Produkcja i sprzedaż NOWYCH wiązek elektrycznych do doposażenia pojazdów...
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Sprawdź w starej wtyczce ile masz pinów, jakiego koloru jest wtyczka i jakie masz kolory przewodów.
duzy616 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jutro się upewnię ale na 90% tak wygląda jak w tym ogłoszeniu. allegro.pl ALLEGRO.PL
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Zgodnie z instrukcją na pierwszej stronie pin nr 8 powinien być pusty, tak jak u Ciebie. Nie wiem dlaczego na schemacie jest tam pokazane, że powinien być osadzony.
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Na to wygląda. Może jednak ten port ma usterkę. Nie wiem, nie mam pomysłu ale to jest jedynym logicznym rozwiązaniem. Jeżeli ze strony softu/kodowań oraz okablowania wszystko jest jak należy, to pozostaje tylko port.
duzy616 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Rozmawiałem przed chwilą z Kolegą sprawdzał na szybko u siebie i on ma kabli 7 a ja 6 Mówił, że ma ten kabel czerwono-szary o którym wspominałeś, wpięty w pin 5 Wychodzi na to że brakuje kabla.
Rekomendowane odpowiedzi