radzio06 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Siema. Orientuje się ktoś może czy plastikowe nadkola przednich blotikow z polifta podchodzą beż problemu do przedlifta? Bo te materiałowe to porażka. Miałby ktoś numery Ich? Pozdro Edytowane 12 Lipca 2021 przez radzio06
Damianex Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 W dniu 12.07.2021 o 13:04, radzio06 napisał: Siema. Orientuje się ktoś może czy plastikowe nadkola przednich blotikow z polifta podchodzą beż problemu do przedlifta? Bo te materiałowe to porażka. Miałby ktoś numery Ich? Pozdro Dowiedziałeś się czegoś? Czemu porażka ? Kupiłem auto z dużą dziurą w nadkolu przednim i muszę wymienić w najbliższym czasie.
radzio06 Opublikowano 6 Października 2021 Autor Opublikowano 6 Października 2021 Nie dowiedziałem się niczego. Przedliftowe są materiałowe, zbiera się brud itd a liftowe są plastikowe.
DareQ Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Poliftowe nie pasuja do przedlifta
Damianex Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Super, dzięki wielkie, czyli jak mam 2010 i szmaciane to muszę przy takich jednak zostać :/
wojtus1199 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Dopytaj w audi. Na allegro jest serwis autoryzowany z Rzeszowa i chętnie odpowiada na takie pytania
Rekomendowane odpowiedzi