dan4tech Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca (edytowane) Cześć, chciałbym zrobić aktualizację VC lecz link na pierwszej stronie ( do pobrania plików) nie działa Czy można go uruchomić? Z góry dziękuję Edytowane 12 Lipca przez dan4tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca (edytowane) Link na pierwszej stronie został odnowiony. Edytowane 13 Lipca przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Cześć, Mogę bez problemu dokonać aktualizacji? Q7 4M 2016. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Do Q7 jest inny soft do VC niż do A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 48 minut temu, Muskel1 napisał(a): Do Q7 jest inny soft do VC niż do A4. Soft ze strony 2 z końcówka AK który udostępniłeś będzie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Tak, do Q7 jest 8S0906961AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca W dniu 17.07.2024 o 16:19, Muskel1 napisał(a): Tak, do Q7 jest 8S0906961AK Dzięki za pomoc. Wszystko się udało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seto Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Witam, Czy w moim VC A4 B9 przed liftem z taką wersją oprogramowania jak na zdjęciach powinienem zrobić aktualizację czy mogę wgrać od razu skrypt sport_layout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Września Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września Masz TFSI więc powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seto Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 12 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Masz TFSI więc powinno zadziałać. Ale muszę najpierw zrobić aktualizację do 0379 czy mogę od razu wgrać skrypt na sport_layout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Raczej nie musisz aktualizować, bo tak jak napisałem wyżej masz TFSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seto Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Raczej nie musisz aktualizować, bo tak jak napisałem wyżej masz TFSI. Jeszcze jedno pytanie🤦♂️Czy na moją wersję oprogramowania czyli H18 0371 wgranie layoutu poprzez OBD11 jest bardzo ryzykowne?Nie chciałbym zobaczyć ciemnego wyświetlacza po tej operacji😂 Czy lepiej nie ryzykować i wgrać to przez Odisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Nie wgrywałem nigdy za pomocą OBD11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września W dniu 12.05.2023 o 16:14, Muskel1 napisał(a): Nie istnieje. Tylko na wyłączniku świateł świeci się zielonna kontrolka gdy światła są aktywne. Cześć, niestety kolego nie mogę się z tobą zgodzić, bo istnieje kontrolka tyle, że nie zielona tylko biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września W dniu 19.07.2021 o 23:24, Muskel1 napisał(a): "...Co wnosi aktualizacja? przede wszystkim Virtual Cockpit odpala na ostatnio ustawionej zakładce (np. nawigacja) a nie jak we wszesniejszych wersjach (jak u mnie SW 307) z pierwszej zakładki ( z widocznym samochodem). Dodatkowo możliwość zakodowania pośrednich prędkości na prędkościomierzu (wskazania co 10 km/h). ...a coś jeszcze wnosi czy tylko te dwa elementy, bo szczerze mówiąc to mi pozostaje ostatnio ustawiona zakładka, a nie robiłem żadnego update. Co do tarcz z pośrednimi kilometrami, mi akurat się nie podoba, jak dla mnie za dużo na niej się dzieje przez ilość cyfr (ale to moje subiektywne odczucie) 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Biała kontrolka,o której piszesz, to nie kontrolka świateł mijania tylko kontrolka asystenta świateł drogowych lub w zależności od wyposażenia świateł matrix. Gdy asystent przełączy światła ze świateł mijania na drogowe świeci ona na niebiesko. Dodatkowo jest tam także widoczna literka "A" oznaczająca automatykę. Edytowane 12 Września przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 9 minut temu, Mockery napisał(a): a coś jeszcze wnosi Tak. Daje możliwość poprawnego uruchomienia sport layout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 32 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Biała kontrolka,o której piszesz, to nie kontrolka świateł mijania tylko kontrolka asystenta świateł drogowych lub w zależności od wyposażenia świateł matrix. zapomniałem dodać Gdy asystent przełączy światła ze świateł mijania na drogowe świeci ona na niebiesko. Dodatkowo jest tam także widoczna literka "A" oznaczająca automatykę. zapomniałem dodać fotke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września Tak jak pisałem kontrolka asystenta świateł drogowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Witam czy mogę przeprowadzić taka aktualizacje jak mam A4 b9 allroad 2019 rok ale auto z Kanady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi