Koalakm Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wprowadź kod dostepu 40168 wklej poniższe kodowanie i zatwierdź 18AA409928A72A9E919E4894207D52A2E425DA180214548912044A4527A491 ok jak wroce do domu sprawdze i dam znac. Dzieki wielkie Muskel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) 12 godzin temu, Koalakm napisał(a): ok jak wroce do domu sprawdze i dam znac. Dzieki wielkie Muskel Sorry, wkradł mi się błąd w ostatnim bajcie. W bajcie 30 musisz wartość HEX nie na 91, tylko na 5B zmienić, czyli Twoje kodowanie powinno być takie: 18AA409928A72A9E919E4894207D52A2E425DA180214548912044A4527A45B Edytowane 4 Lipca przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Sorry, wkradł mi się błąd w ostatnim bajcie. W bajcie 30 musisz wartość HEX nie na 91, tylko na 5B zmienić, czyli Twoje kodowanie powinno być takie: 18AA409928A72A9E919E4894207D52A2E425DA180214548912044A4527A4B5 Muskel to na 5B czy B5? bo napisales o 5B a wpisales w kod B5.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 5B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Czyli poprawnie to: 18AA409928A72A9E919E4894207D52A2E425DA180214548912044A4527A45B ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca zakodowane. Odczekane. Dziala. Bardzo dziekuje Muskel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Mam jeszcze takie zagadnienie. Otoz przy aktywnym normalnie start stop gdy nie jest aktywny AH to gdy sie zatrzymujesz i trzymasz hamulecv auto gasnie (start/stop), puiszczasz hamulec odpala i jedziesz. Przy aktywnym AH dziala to tak ze zatrzymujesz sie, ah wlacza hamulec, auto gasnie, zdejmuje noge z hamulca auto odpala (jest na ah wiec stoi). Dodajesz gazu i ruszasz. Czy to tak wlasnie jest u Was tez? W sensie czy on nie powinien pozostac zgaszony i dopiero po wcisnieciu gazu odpalic i jechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Mam moduł zapamiętujący ostatnie ustawienie przycisku S/S . Deaktywowałem tym S/S więc auto mi nie gaśnie. Z tego powodu Ci nie powiem jak jest u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września a ja zapytam ...czy warto robić ten mod przy atomatycznej skrzyni? bo że przy manualnej wato to wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września 34 minuty temu, Mockery napisał(a): a ja zapytam ...czy warto robić ten mod przy atomatycznej skrzyni? bo że przy manualnej wato to wiem. Zdecydowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września J.w. jest to przydatna funkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teka2 Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października (edytowane) Witam. Posiadam wersję z kierownicą po prawej stronie. Zamówiłem gotowy przewód z Ali ale kostka do przycisku autohold jest w odbiciu lustrzanym( do Europy jest ok ale UK wychodzi na to że jest odbicie lustrzane). Czy wg numeracji jak podepne pin nr 1 z kostki z Ali do kostki która pasuje do przycisku z nr 1 itd będzie to działać ? Czy piny też są odwrotnie ? Bo wg nr na kostkach jest tak: Przycisk - pin 1 ma po prawej na dole Kostka niebieska pin nr 1 ma po lewej na dole, Kostka z Ali pin 1 po lewej na dole. Chodzi tylko o te plastiki z boku kostki jako zabezpieczenie. Edytowane 1 Listopada przez teka2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Masz ponumerowane piny na kostkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada masz w tym temacie wszystko lacznie ze zdjeciami kolorów kabli i schematami, jak nie po numerach to patrz po kolorach. nie wierze w to co mowisz czyli w to ze kostka na rhd jest odbiciem lustrzanym tej lhd. zobacz czy nie patrzyles na dwie rozne kostki, znaczy dwie rozne strony kostki bo tak idzie pomylic numeracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Schemat nie rozróżnia na rhd i lhd, jest taki sam dla obu wersji. Pin nr. 1 w lhd jest także pinem nr. 1 w rhd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi