Lysy2407 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Jak w temacie.Potrzebuje moment doręczania koła pompy oleju do wałka pośredniego gdyż przy wymianie rozrządu wymieniłem simering który tam siedzi. Mój silnik to 1.9 t di AHU. Przekopałem już chyba pół Internetu i tylko tego jednego nie mogę znaleść. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 jak nie ma nigdzie pod AHU to szukaj pod 1Z, AFN, AFF lub AHH. te silniki miały dokładnie tak samo rozwiązany napęd pompy oleju i wałek pośredni z kołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy2407 Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 godzinę temu, MaTeo85 napisał: jak nie ma nigdzie pod AHU to szukaj pod 1Z, AFN, AFF lub AHH. te silniki miały dokładnie tak samo rozwiązany napęd pompy oleju i wałek pośredni z kołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy2407 Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Tak wiem...Problem w tym że nigdzie nie mogę tego "wkopać"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 A patrzyłeś w książce Sam naprawiam audi Tam może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 zobacz tu: Attention Required! | Cloudflare WWW.MYTURBODIESEL.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy2407 Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Książki nie mam a pdf na chomiki a konta też niemam.jedyne co znalazłem to 20nm + 45' wydaje mi się trochę mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 A ja znalazłem że 45 Nm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Na stronie którą wkleiłem wyżej też jest 33lb ft czyli 45Nm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 tdi.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy2407 Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi