Ivanek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Dobry dźwięk mimo tego że depeef na miejscu
RadzJo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2022 13 godzin temu, Ivanek napisał: Dobry dźwięk mimo tego że depeef na miejscu Też mi się wydaje, że przyjemnie gada. Dzięki ? 1
RadzJo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 Dzisiaj założyłem logo Audi na grill. Chyba już tak zostanie. Jednak brakowało mi 0000 ?♂️
RadzJo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Chyba trochę za wysoko Jedna kratka w dół? Można zmienić wysokość jeszcze. Mi się wydaje spoko ale czekam na innych zdanie
Langista Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Bo jest za wysoko, jedną kratkę minimum opuść i powinno być ok 1
RadzJo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 4 minuty temu, Langista napisał: Bo jest za wysoko, jedną kratkę minimum opuść i powinno być ok Tak się zrobi jutro. Dzięki ?
KonradA4troop Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Jest ok, ale tablice daj wyżej, w tym ustawieniu może ci przysłaniać lekko icek. Zrób poziom z przestrzenią między lampa/kratka halogenu i będzie git.
RadzJo Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, KonradA4troop napisał: Jest ok, ale tablice daj wyżej, w tym ustawieniu może ci przysłaniać lekko icek. Zrób poziom z przestrzenią między lampa/kratka halogenu i będzie git. ☝️? Edytowane 10 Czerwca 2022 przez RadzJo
Rekomendowane odpowiedzi