Jacek Mamra Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Witam, jestem posiadaczem a4b6 1.8tQ BFB. Zastanawiam się czy jest opcja wyłączenia diagnostyki drugiej sondy lambda za pomocą VagCom'a i zwykłego kabelka kkl viakena. Chcę wyrzucić kata i zastąpić go DP. A check na blacie będzie raził w oczy. Na korektę softu jeszcze nie ma co jechać bo chce powoli zbierać/zakładać graty na stage1+ . Wiem że są tuleje na drugą sondę. Jednym działają drugim nie. Proszę o opinie. Z góry dziękuję za pomoc . Pozdrawiam
Remilo7 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Nie ma, trzeba to zrobić w sofcie.
Łukasz13 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Za pomoca vagcom nie, ale kablem kkl da rade zrzucić soft do wyłaczenia sondy.
DarekS4 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Potwierdzam. W sofcie czyli musisz odczytać to co masz zmodyfikować i wgrać.
DarekS4 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Łukasz13 napisał: ale kablem kkl zależy jakim bo nie każdy to ogarnie .... szczególnie te z importu są śliskie.
Jacek Mamra Opublikowano 22 Września 2021 Autor Opublikowano 22 Września 2021 Ok, dzięki za info. A tak z ciekawości czym mogę ściągnąć soft z auta? Mam viakena kkl, da radę?
Rekomendowane odpowiedzi