GILI Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 VID20220216160240.mp4 Który się podoba,daj znać przełożę na mojego i dostarczę pod dom
GILI Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) X-y to zdaje się większość produkowane w USA,a,to jedzie z Bremerhaven,albo z Rotterdamu do dilera... Edytowane 16 Lutego 2022 przez GILI
dekiel 13 Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Po punkcie 5tym ze strony pierwszej w/w eleboratu kopnął bym w dooopę dilera a kumplowi podziękował totalnego niewypału. Podaj nazwę dealera aby omijać to goofno szerokim łukiem po orbicie. Edytowane 16 Lutego 2022 przez dekiel 13
snajper1998 Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 8 godzin temu, dekiel 13 napisał: Po punkcie 5tym ze strony pierwszej w/w eleboratu kopnął bym w dooopę dilera a kumplowi podziękował totalnego niewypału. Podaj nazwę dealera aby omijać to goofno szerokim łukiem po orbicie. Wiesz w normalnych czasach pewnie by tak było, a że są nienormalne czasy to robiąc to co piszesz byłbym w plecy jakieś 50-60koła. Wszyscy mają obecnie takie i jeszcze gorsze problemy.
GILI Opublikowano 17 Lutego 2022 Opublikowano 17 Lutego 2022 9 godzin temu, snajper1998 napisał: Wiesz w normalnych czasach pewnie by tak było, a że są nienormalne czasy to robiąc to co piszesz byłbym w plecy jakieś 50-60koła. Wszyscy mają obecnie takie i jeszcze gorsze problemy. Dokładnie...Zrywane są umowy,oddawane zaliczki,podnoszone ceny. Wszystkie chwyty dozwolone.Czas próby producentów i serwisów. W moim przypadku potwierdziło się ostatnio, że VW,to porządną firma.
Dev Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 Kuzynka mieszkająca w Wa-wie zdecydowała się na zakup nowego Tiguana, pojechała do dwóch dealerów, wszędzie została olana, sprzedawcy traktują kupujących jak intruzów Więc dala sobie spokój u siebie, przyjechała na ferie do rodzinnego domu do Ustki, zadzwoniła do mnie czy bym z nią nie pojechał do salonu VW do Bolesławic bo jak to kobieta mało co rozumie co mowi do niej sprzedawca. Może trochę z racji tego że mnie znają tam jak zły szeląg to obskoczyli ją jak szerszenie W 30 minut było dogadane jaki ma byc kolor, silnik, skrzynia i wyposazenie. Kasę od razu przelała, wszystko trwało godzinę. Auto do odbioru będzie w przyszly piątek bo mieli taki na stock-u. Tam gdzie się chce to się chce a gdzie się nie chce to sami widzicie jak to wygląda, wszystko zależy od ludzi.
Langista Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 Z tego co wiem, to VW ogólnie ma dużo lepsza politykę jeżeli o salony chodzi, jak cała reszta. Może przez to, że oni od zawsze byli 'masówką' i zależy im na każdym kliencie, gdzie takie BMW czy Audi zawsze dla tych 'lepszych', to i podejście inne. Możliwe też, że aby dostać premię to centrala narzuca taką ilość do sprzedaży w miesiącu, że z góry wiadome jest niezrealizowanie tego progu, przez co im nie zależy.
snajper1998 Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Opublikowano 19 Lutego 2022 No nie wiem. Brat zamówił Tiguana. Zapłacił zaliczkę, podpisał umowę. To było w tamtym roku. W wakacje dzwonią, dzień dobry auto jest wyprodukowane, ale nie sprzedamy Panu w tamtej cenie, trzeba dopłacić 15 k. Wkurwił się i w sumie zrezygnował, mógł się z nimi bujać po sądach ale kto ma na to czas.
Langista Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 Pytanie tylko, na jakich warunkach była ta umowa?
snajper1998 Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Opublikowano 20 Lutego 2022 Normalnych, dostal chyba 7% zniżki na lekarza, wpłacił 10% zaliczki i czekał.
Dev Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 22 godziny temu, snajper1998 napisał: No nie wiem. Brat zamówił Tiguana. Zapłacił zaliczkę, podpisał umowę. To było w tamtym roku. W wakacje dzwonią, dzień dobry auto jest wyprodukowane, ale nie sprzedamy Panu w tamtej cenie, trzeba dopłacić 15 k. Wkurwił się i w sumie zrezygnował, mógł się z nimi bujać po sądach ale kto ma na to czas. Dealer w ch...a leciał, nie fabryka, wyczuli moment i korzystali. Rozmawialem ze sprzedawcą i mówił że były "lekkie naciski" że strony wlascicieli stacji na takie praktyki, oczywiście z obiecankami premii ale g....o dostawali. Tylko kasa, kasa, kasa, kasa Rozumiem że.nikt nie.pracuje dla idei alę to jest squr.....two, pomijam już ludzi którzy jak w amoku rzucili się na auta sami nakręcając spiralę glupoty.
Rekomendowane odpowiedzi