FabianB Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 Chciałem Was prosić o w miarę dokładny opis do czego służą te przyciski zlokalizowane na zegarach 3 po lewej i 3 po prawej stronie. Może ktoś ma czas to wytłumaczyć ?
Muskel1 Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 Pisze w instrukcji do czego. Wystarczy w do niej zajrzeć
FabianB Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 Nie posiadam niestety ;/
pelonek1 Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 Wystarczy na nie spojrzeć i będzie wiadomo do czego, nie trzeba czytać instrukcji, a jak nie wiadomo to wciskać po kolei i będzie wiadomo, nic nie popsujesz
FabianB Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) A jeszcze mam pytanie bo ten Check służy do analizy stanu samochodu, także wcisnąłem przeanalizowało i wyskoczyło OK czyli jest wszystko dobrze bo jeśli by coś było nie tak pokazał by się komunikat? I co do podświetlenia tablicy w jakim zakresie do 100% macie rozjaśnienie zegarów ustawione? Wgl jeszcze takie pytanie z innej beczki czy da się ustawić Polski język w tym całym interfejsie? Edytowane 25 Października 2021 przez FabianB
Muskel1 Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Check kontroluje stan płynów, oświetlenie, ładowanie aku. Jeżeli pojawia sie ok to wszystko jest jak powinno być. W razie spalonej żarówki, na przykład lub niskiego poziomu płynu pojawi się komunikat. Nie musisz naciskać tego przycisku, bo przy każdorazowym rozruchu silnika, check zostaje przeprowadzony automatycznie. Język na fisie można zmienić. Edytowane 25 Października 2021 przez Muskel1
lukaszbass Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 57 minut temu, FabianB napisał: A jeszcze mam pytanie bo ten Check służy do analizy stanu samochodu, także wcisnąłem przeanalizowało i wyskoczyło OK czyli jest wszystko dobrze bo jeśli by coś było nie tak pokazał by się komunikat? I co do podświetlenia tablicy w jakim zakresie do 100% macie rozjaśnienie zegarów ustawione? Wgl jeszcze takie pytanie z innej beczki czy da się ustawić Polski język w tym całym interfejsie? J. polskiego nie ustawisz w ten sposób
FabianB Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 Dzięki chłopaki super wszystko jasne
Muskel1 Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 15 minut temu, lukaszbass napisał: J. polskiego nie ustawisz w ten sposób No tak, zapomniałem, że polskiego tam nie ma.
FabianB Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 Wystarczy Angielski dzięki, bo obecnie jest po Niemiecku już to ogarnąłem. A wiecie co pytam może tak głupio ale zawsze mnie to ciekawi przy odpalaniu silnika rozruchu trzeba za każdym razem czekać aż wgra ikonkę OK i pozostałe kontrolki czy można ze strzału przekręcać zapłon i odpalać silnik dobre to takie rozwiązanie? Zawsze staram się czekać, ale np w starszych samochodach to od razu
Muskel1 Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Nie musisz czekać, jeżeli coś jest nie tak to komunikat i tak wyskoczy. Edytowane 25 Października 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi