tom81 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 piękna felgi od S4 piękne 17" sam mam takie kiera od S4 fajna
Iverson Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Uwielbiam te felgi, dzięki nim Audiczki zyskują na wyglądzie bardzo bardzo dużoo! Bardzo ładne autko :biggrin:
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 baaaardzo ładna i ten kolorek cacy
Szewczenko7 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 piękna felgi od S4 Felgi sa od RS-a
wolf80 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 ladna ladna...bardzo ladna.....az kusi....ile za nia....kolego.... Kolego zobacz na datę ostatniego posta? Po co odgrzebujesz stare tematy. Za takie coś jest ostrzeżenie. Nie zaczynaj kariery od kropeczki. [cayenne]
trujson Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2008 a no wlasnie wczoraj wieczorkiem sprzedane ;( lezka w oku sie zakrecila pociesza mnie fakt ze jeden z nowych klubowiczy ja zakupil na oczku mam b6
Rekomendowane odpowiedzi