kuchcikN92 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Witam, wpadł i wczoraj w oko dyfuzor od s-line no i pod wpływem emocji zamówiłem go. No i dziś uświadomiłem sobie ze to nie koniecznie musi pasować no i się nie myliłem nie pasuje, i moje pytanie brzmi czy idzie to jakoś tam włożyć? Myślami żeby odciąć dół od mojego i ten s-line odciąć tak żeby potem zespawać jeden z drugim. I pytanie co myślicie o moim pomyśle idzie to zrobić czy marne szanse?
karolek_ust Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 W dniu 20.12.2021 o 23:41, kuchcikN92 napisał: Witam, wpadł i wczoraj w oko dyfuzor od s-line no i pod wpływem emocji zamówiłem go. No i dziś uświadomiłem sobie ze to nie koniecznie musi pasować no i się nie myliłem nie pasuje, i moje pytanie brzmi czy idzie to jakoś tam włożyć? Myślami żeby odciąć dół od mojego i ten s-line odciąć tak żeby potem zespawać jeden z drugim. I pytanie co myślicie o moim pomyśle idzie to zrobić czy marne szanse? Szczerze to lepiej kupić zderzak ślinę i po lakierowac . Skoro masz drugi zderzak i chcesz scinac dół i spawać z twoim to jak sens maluj zdarzało sline i na auto
Krzy0 Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 zderzak sline tył jest przy kołach szerszy i ma takie dodatkowe wstawki do nadkoli.
kuchcikN92 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Udało się spasować, jak będzie cieplej będę szpachlował go i malował, a wydech wleci w tym tygodniu. Edytowane 21 Lutego 2022 przez kuchcikN92
Rekomendowane odpowiedzi