Muskel1 Opublikowano wczoraj o 19:24 Opublikowano wczoraj o 19:24 11 minut temu, golfagn napisał(a): Zobaczę jutro czy zmiana na Terminal 15 coś da. Przetestuj.
golfagn Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 18 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przetestuj. Bez zmian. Nie mam innych pilotów aktualnie żeby je sprawdzić czy je widzi.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Odczekałeś uśpienie sterowników po dokonaniu zmian? Lub przynajmniej reboot jednostki 5F?
golfagn Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Przeprogramowałem o 7 rano a próbowałem dodać pilota o 15. Reboot 5F masz na myśli restart kombinacją przycisków MMI czy z poziomu VCDS?
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 minut temu, golfagn napisał(a): Reboot 5F masz na myśli restart kombinacją przycisków MMI Tak.
Koalakm Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu pamietajcie ze podczas przyuczania nalezy trzymac porzycisk pilota caly czas wcisniety
Rekomendowane odpowiedzi