Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 21 minut temu, Mockery napisał(a): Rozumiem, ale czy można bez problemowo dokupić i dołączyć suba do audio bez suba? Nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 2 Września Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września W dniu 23.08.2024 o 21:55, Mockery napisał(a): Rozumiem, ale czy można bez problemowo dokupić i dołączyć suba do audio bez suba? Jak masz duzy wyswietlacz to dokupujesz suba i glosnik centralny. Podpinasz do jednostki i musisz to zakodować i wgrać parametryzację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 23 godziny temu, kris_91 napisał(a): Jak masz duzy wyswietlacz to dokupujesz suba i glosnik centralny. Podpinasz do jednostki i musisz to zakodować i wgrać parametryzację co to znaczy "duży wyświetlacz"?. mam przedlifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Września Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 20 godzin temu, Mockery napisał(a): co to znaczy "duży wyświetlacz"?. mam przedlifta Masz jednostkę w schowku na kartę sim? Jeśli tak to podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 56 minut temu, kris_91 napisał(a): Masz jednostkę w schowku na kartę sim? Jeśli tak to podejdzie. tak mam 2xsd i 1xsim czy potrzebny jest jakiś wzmacniacz do subba czy wszystko idzie z końcówki mocy radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Września Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września Wszystko z jednostki w schowku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz7792 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Cześć, zamontowałem Ori suba i centralny do A4 po lifcie i wszystko gra, zastanawiam się czy kodować i robić parametryzację, czy Twoim zdaniem kris_91 różnica jest duża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 6 Września Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września Jest różnica bo teraz sub gra całą częstotliwością zamiast niskimi tonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz7792 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Właśnie, tak też podejrzewałem. Dziękuję bardzo za informację 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi