kocim Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Planuje kupić Audi A4 [b6 AVF]. Bylem ostatnio oglądać u znajomego handlarza fajna sztukę, tylko jest problem tego typu ze radio Audi Concert CD by Grundig działa (świeci normalnie) ale nic nie słychać w głośnikach. Teraz nie wiem czy to cos poważnego czy może jakaś pierdoła. Jak mogę sprawdzić jakiego kalibru jest ta usterka? Z góry wielkie dzięki za pomoc?
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Przede wszystkim nalezy sie dowiedziec czy radio jest ori czy zostalo montowane i ktos podczas grzebania cos spapral. Najprostrzym rozwiazaniem jest zatem wymontowac radio i podlaczyc moze inne by wykluczyc bledy w okablowaniu. Jezeli inne radio zagra nalezy szukac usterki w wymontowanym. Najczesciej to koncowki mocy siadaja. Na odleglosc nikt ci diagnozy nie postawi bez konkretnych informacji
kocim Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 radio jest oryginalne, mogę sprobować je wyciągnąć tylko nie wiem czy potrzebne będą kluczyki do demontażu, jest jakaś inna metoda??
Ukasz699 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 radio jest oryginalne, mogę sprobować je wyciągnąć tylko nie wiem czy potrzebne będą kluczyki do demontażu, jest jakaś inna metoda?? Sprobuj dwoma pilniczkami do paznokci
HiRide Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 kluczyki masz na allegro... ja pozyczylem kluczyki do rns-e od kumpla i tylko sobie palce poprzecinalem juz nie piszac o tym ze wyjmowalem z 10 minut a jak uzylem 4 pilnikow do paznokci to wyjalem navi w minute moze dwie
Rekomendowane odpowiedzi