przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a po hoy mi dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a po hoy mi dwie aaa dorwałeś kompletną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ogolnie mam kompletna klape us do zalozenia, progi z s4, dorwalem ori nakladki na progi z sy4 (tylko te znaczki jakos do mojego klekota nie pasuja) no ale co zrobic..... bixy do przodu.... 4x elektryke, wytlumic reszte dzwi.... zmienic dekory w sierodku, mam obudowe stacyjki po regeneracji wyglada jak nowka... bo stara troche porysowana byla... no i wyprac dywaniki welurowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoxdziu Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 bardzo ladnie sie prezentuje nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ogolnie mam kompletna klape us do zalozenia, progi z s4, dorwalem ori nakladki na progi z sy4 (tylko te znaczki jakos do mojego klekota nie pasuja) no ale co zrobic..... bixy do przodu.... 4x elektryke, wytlumic reszte dzwi.... zmienic dekory w sierodku, mam obudowe stacyjki po regeneracji wyglada jak nowka... bo stara troche porysowana byla... no i wyprac dywaniki welurowe no to konkretnie sie tego nazbierało u Ciebie:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 no tylko czasu brakuje zeby to na poklad wrzucic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 no tylko czasu brakuje zeby to na poklad wrzucic.... no to tak jak u mnie:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ogolnie mam kompletna klape us do zalozenia, progi z s4, dorwalem ori nakladki na progi z sy4 (tylko te znaczki jakos do mojego klekota nie pasuja) no ale co zrobic..... bixy do przodu.... 4x elektryke, wytlumic reszte dzwi.... zmienic dekory w sierodku, mam obudowe stacyjki po regeneracji wyglada jak nowka... bo stara troche porysowana byla... no i wyprac dywaniki welurowe maniak a pamiętam, jak kupiłem A3 i zacząłem na spoty przyjeżdżać (to było ponad 2,5 roku temu), że niedługo sprzedajesz i w A6 się przesiadasz na szczęście tego nie zrobiłeś i zrobiłeś super B5tke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a6 szybko mi przeszla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 taki front mi sie widzi, tylko gdzie ta rypana rejestracje upchnac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 za szybę mój brat jeździ tak od roku w MX-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 za szybę mój brat jeździ tak od roku w MX-5 nie radze ... mi tak 2 razy polecial dowod bo sie Pałkarze srali jak w Hondzie mialem taka wizje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 myslalem zeby ja do kratek przyczepic ale to znowu zaslonie chlodnice.... nic trzeba szukac zderzaka od amerykana.... i bede mial dwa na przekladke na spoty gladki a na codzien normalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 za szybę mój brat jeździ tak od roku w MX-5 nie radze ... mi tak 2 razy polecial dowod bo sie Pałkarze srali jak w Hondzie mialem taka wizje ;] mojemu bratu też chcieli dowód zabrać.. ale za każdym razem to samo tłumaczenie "zgubił ramkę ze śrubami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 myslalem zeby ja do kratek przyczepic ale to znowu zaslonie chlodnice.... nic trzeba szukac zderzaka od amerykana.... i bede mial dwa na przekladke na spoty gladki a na codzien normalny... Drop, nie musi być od amerykana, szwajcary też szły bez miejsca na blachę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 a byl razem z ori spryskami to sie zastanawialem a teraz 350 za sam zderzak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Elegancka Audiola gładki zderzak robi robotę! a co do rejestracji to mój kumpel też już kupę czasu jeździ z blachą za szybą przednią (VW Bora) bez żadnych problemów z Niebieskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 teraz tylko troche wolnego czasu zeby tego użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jeden z moich ulubionych projektów na forum. Tak trzymać Drop! Kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 teraz tylko troche wolnego czasu zeby tego użyć http://img705.imageshack.us/img705/7430/dscf1811n.jpg Poleciałeś z tymi środkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi