Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny kierunek modow- powodzenia!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

44396522.jpg

:jerk::jerk:

---------- Post dopisany 07-06-2012 at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2012 at 21:55 ----------

Progi i nakladki w wersji finalnej :decayed:

DSCF2045.jpg

DSCF2044.jpg

DSCF2048.jpg

DSCF2047.jpg

DSCF2049.jpg

Opublikowano

Bardzo ładnie :kox:

a DRL w lampach robiłeś czy osobno?

Opublikowano
  • Autor

mam w lampach, zamiast dlugich, bo blugie mam z bixa...

Opublikowano

to są "te" listwy co miałeś taśmą sklejone? :kox: Przemek nagraj jakiś filmik z modów tych Twoich lamp :wink:

Opublikowano
  • Autor

tak to sa "te" listwy.... spoko nagram filmik z lampami :wink:

Opublikowano

Kurde super te progi i listwy wyszły nie ma sie do czego przyczepić:kox: Kiere byś jeszcze zmienił w środku:wink:

Opublikowano

czyli jednak zrobiłes tak jak u mnie DRL:kox:

W sumie wychodzi na to że jak nie ma sie listw drzwiowych nie trzeba kupowac tej listwy progowej:wink:

Kurde super te progi i listwy wyszły nie ma sie do czego przyczepić:kox: Kiere byś jeszcze zmienił w środku:wink:

chcesz kupić:eusathink:

Opublikowano

Panowie kiera jest wypas drugiej takiej nie widziałem z multifunkcją :naughty: szacunek z mojej strony dla Przemka za projekt :thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czyli jednak zrobiłes tak jak u mnie DRL:kox:

W sumie wychodzi na to że jak nie ma sie listw drzwiowych nie trzeba kupowac tej listwy progowej:wink:

chcesz kupić:eusathink:

dokladnie drl tak samo jak u Ciebie, mysle ze przy bixie to takie drl jest najlepsza opcja... co do listew to tak jak piszesz.... z ori jest d*pa, bo wystaja poza... chyba ze progi sa w czarnym koloze....

czemu nie zmienia kiery?...... juz pare razy padala odpowiedz.... i jest dokladnie taka jak Bartek napisal.... kiera tylko pojdzie do obszycia.... (idzie juz od wrzesnia :decayed:) ciagle nie ma opcji rozstac sie z kierownica na dwa-trzy dni....

---------- Post dopisany 09-06-2012 at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany 08-06-2012 at 16:21 ----------

wpadl przekaznik 99.

---------- Post dopisany 27-06-2012 at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2012 at 12:53 ----------

doszlo kolejne zamowienie z showcarshine i waxparadise...

dscf2056i.jpg

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

i doszlo jeszcze cos takiego :decayed:

DSCF2058.jpg

Opublikowano

Drops ja bym u ciebie widział dekory w czerwieni:whistling:

Opublikowano

dawaj tablice na auto i foty foty Przemek :kox:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Drops ja bym u ciebie widział dekory w czerwieni:whistling:

narazie mam do zalozenia dekory w szorstkowanym aluminium...

---------- Post dopisany at 07:03 ---------- Poprzedni post napisany at 07:01 ----------

najpierw, musze wyrobic normalna kwadratowa tablice, i przelozyc klapy.... bo jak narazie nie mialem czasu i pomimo ze us juz dawno pomalowana, nie mam kiedy jej przelozyc :facepalm:

---------- Post dopisany 09-07-2012 at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany 28-06-2012 at 07:03 ----------

musze odswiezyc felgi..... myslalem zeby je odmalowac na srebrno + jakis brokat moze czerwony? i sierodki kapsli pod kolor budy? ma ktos jakis pomysl fotki co by pasowalo do czerwonego auta?

---------- Post dopisany 16-07-2012 at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2012 at 16:15 ----------

no i troche sie tego nazbieralo....

DSCF2278.jpg

co myslicie zeby felgi pomalowac na srebrno i wywalic je brokatem? czyms takim...

DSCF2286.jpg

---------- Post dopisany 20-07-2012 at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2012 at 20:13 ----------

przyszedl czas na pare poprawek....

przed...

DSCF2300.jpg

DSCF2298.jpg

i po

DSCF2293.jpg

DSCF2294.jpg

przed

DSCF2296.jpg

po

DSCF2301.jpg

przed

DSCF2289.jpg

po

DSCF2303.jpg

i takie foto w trakcie.....

DSCF2287.jpg

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

nareszcie klapa trafiła na swoje miejsce :kox:

Opublikowano

Zamienił klapę na koła :grin:

Opublikowano

Oblukałem audi nażywo w świeciu i jestem pod wrażeniem, przejrzałem temacik i jestem pod jeszcze większym wrażeniem! Ogrom pracy, szacun!

Dobrze mu z nową klapą ;)

Albo koła albo klapa hehehe...

Opublikowano

Elegancko te plastiki wyszły:kox: A kolor auto to w róż w pada na tych zdjęciach :naughty:

Opublikowano

czym malowałeś osłonę kolumny kier? podkład do plastików + czarny mat czy coś innego?

dobrze wyszło:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
nareszcie klapa trafiła na swoje miejsce :kox:

jeszcze musze dac ja spolerowac, bo ma pare syfkow....

---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

Elegancko te plastiki wyszły:kox: A kolor auto to w róż w pada na tych zdjęciach :naughty:

ten kolor jest tak durny ze na zdjeciach wychodzi gama kolorow od czerwonego do rozowego, chyba ze to ze aparat mam ustawiony na auto i niechce mi sie nic w nim zmieniac...

---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ----------

Ziom, gdzie taką ramkę pod US blaszkę zakupiłeś? :decayed:

AGO u tych co robia te male tablice....

---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

czym malowałeś osłonę kolumny kier? podkład do plastików + czarny mat czy coś innego?

dobrze wyszło:thumbup1:

pomalowac to jest przeyebane jak nie zerwiesz tej gumy..... bo praktycznie czym nie psiknolem to wszystko wstawalo..... po zdarciu gumy, polozylem jakis podklad (siwy) i na to lakier do zderzakow plastikowych firmy boll, kolor jet praktycznie identyczny jak kolor plastikow w aucie, odnawialem tez nim raczki w dzwiach...