Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie kitu nie ma, poprostu starosc wychodzi..... ale i tak nie ma sie co oszukiwac 17letnie auto w takim stanie :whistling:

no dokładnie:wink:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drops, daj znać jakbyś koło gonił.

Szukam ładnych Avusów.

Opublikowano
  • Autor

spoko

Opublikowano

zero krytyki? no wiecie co? :decayed::naughty: przedni zderzak coś za nisko siedzi ;)

A ogólnie przez takie widoczki zachciewa się swoją na zewnątrz robić, zamiast odkładać na coś nowszego... :facepalm:

Opublikowano
powiem Ci ze jeszcze skrecalem gwint przed vwmania i niby bylo 63 ale jak tak teraz patrze to jakos wysoko stoi w porownaniu do tego co bylo w zeszlym roku... avusy sa spoko ale juz mi sie troche znudzily :decayed:
u mnie jest 61,5:decayed:, a koła szukam jakiegoś szerszego na tył marzy mi się 10J ale zobaczymy co z tego wyjdzie:naughty:
Ja tyłem zszedlem do 61 ale taka prawda ze niezaladowanym autem można jechać bo przy całym stanie siada w spood fifa. Dropsone fura się prezentuje ładnie. kier byś zmienił na 3 albo 4 mam z polifta w skórze za grosze
Opublikowano
  • Autor

ta kiera to rarytas jakich malo, dlatego zostaje..... ogolnie w tym roku wysokosc jaka jest zostaje juz mi sie niechce nic grzebac.... caly czas szukam czasu na zalozenie 4x elektryki....

Opublikowano

ja mialem robic u siebie 4x szyby ale zwatpilem:decayed:

Opublikowano
  • Autor

a ja nie mam sie kiedy za to zabrac, graty juz prawie rok leza:facepalm:

Opublikowano
ta kiera to rarytas jakich malo, dlatego zostaje..... ogolnie w tym roku wysokosc jaka jest zostaje juz mi sie niechce nic grzebac.... caly czas szukam czasu na zalozenie 4x elektryki....

Dropson nie robi na siłę polifta z dziadka. Ja też mam starą kierę, miałem już w garage komplet z lifta na swap a jak przyszlo co do czego to sprzedałem i obszyłem ori paździerzową kierę u Ragga i jestem max zadowolony. Drops ma jednego z fajniejszych przedliftów na forum. Tyle. I niech przedlift będzie przedliftem (chyba że ktoś idzie po całości jak Maxterr to wtedy szacun).

Opublikowano
  • Autor

jezeli chodzi o kierownice to jest zupelnie inna bajka... kazdy kto nie zna tematu pisze zebym wymienil kierownice na inna/nowsza/ladniejsza ale ta kiera ktora mam to rarytas ze niewiem praktycznie nie osiagalna.... to jest kiera z a6 z wersji na rynek us, ma mf i jest podgrzewana :wink: co do robienia polifta czy eski to napewno tak nie bedzie.... co mozna to mozna wymienic ale napewno nie bedzie poliftowego tunelu i przerobki jaka zrobil Max...

Opublikowano

auto robi robotę na żywo, mi osobiście się bardzo podoba, wszystko w dobrym kierunku czyli co najlepsze z serii zrobione ze smakiem i dokładnie, Przemek dawaj jakąś fotę z tej sesji do kalendarza są w pyte :kox:

Opublikowano

Dropson nie robi na siłę polifta z dziadka. Ja też mam starą kierę, miałem już w garage komplet z lifta na swap a jak przyszlo co do czego to sprzedałem i obszyłem ori paździerzową kierę u Ragga i jestem max zadowolony. Drops ma jednego z fajniejszych przedliftów na forum. Tyle. I niech przedlift będzie przedliftem (chyba że ktoś idzie po całości jak Maxterr to wtedy szacun).

A co jest złego w odmładzaniu modelu?

Większość gratów poliftowe jest po prostu ładniejszych ale chyba nikomu nie przyszło do głowy potem mówić że ma polifta gdy jest <99

Odnośnie kiery to jak Przemek powiedział to żadkość, rarytaśny smaczek.

Opublikowano

Dropson...dawno auta nie widziałem na żywo...dziś zobaczyłem i napisze krótko :kox::slina:

PS. Pomyśl nad...wiesz czym :decayed:

Opublikowano
Dropson...dawno auta nie widziałem na żywo...dziś zobaczyłem i napisze krótko :kox::slina:

RECARO :polew:

Opublikowano

RECARO :polew:

Było by zayebiście :kox:

No i takie rurki:

40532213.jpg

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-arj-prawdopodobnie-najlepiej-wyposazone-a4-b5-pl-96636/

Opublikowano

Fajna padlinka :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:naughty:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Bardzo mi się podoba i szacunek bo tyle pracy wykonane szok. Kiedyś mi się czerwone nie podobały, ale ta jest piękna. Zawsze mi się podobały zderzaki ze spryskiwaczami i tutaj właśnie mi się to widzi. Z miłą chęcią będę śledził poczynania. Pozdrawiam

Opublikowano

Jezu jakie brzydkie... :facepalm:

Żartowałem :decayed:

Ta kiera ma grzanie? Osz kurwistości :slina: Mam prawie taką samą tylko bez tych guziczków, skóry i grzania :sarcastic: