Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No stary, pogratulować Zetorka :good:

dziekowac, jade zaras gwint podkrecic :gwizdanie: i ogarnac zimowki...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No u nas na południu, już zaczyna sypać :confused4:

Opublikowano
  • Autor

No u nas na południu, już zaczyna sypać :confused4:

no wlasnie w weekend jade w okolice zakopanego...[br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 18:49_________________________________________________zimowy setup :gwizdanie:

zdjcie0476u.jpg

zdjcie0477c.jpg

zdjcie0481g.jpg

i jeszcze maly maly szczegol... znaczki bose

zdjcie0478v.jpg

i lustro fotochromatyczne

zdjcie0480y.jpg

Opublikowano

O Bose jakie fajne znaczki :decayed:

Ładnie i czysto w środku, to mi się podoba.

Opublikowano
  • Autor

O Bose jakie fajne znaczki :decayed:

Ładnie i czysto w środku, to mi się podoba.

z ta czystością w srodku to nie przesadzaj :decayed: az jutro pojade auto odkurzyc w sierodku :decayed::naughty:

Opublikowano

Przemek nie pucuj tak bo jeszcze trochę i do podkładu dojedziesz :polew:

Opublikowano

Fajne wentyle :good:

Opublikowano

To nie wentyle ino nakręcanufki na wentyle :decayed:

Opublikowano

też mam takie w letnich tylko żółte, a pamiętam jak mnie chcieli zjeść na Battalionie co za szajs założyłem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

też mam takie w letnich tylko żółte, a pamiętam jak mnie chcieli zjeść na Battalionie co za szajs założyłem :gwizdanie:

co do tych kostek to beka bo kupilem za 3zl w jakiejs promocji 15 kostek i z braku zajecia troche je przerobilem...[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 18:36_________________________________________________dzisiaj wracalem z zakopanego ze 100km slonce z tylu i dawalo ze niewiem lustro spisalo sie idealnie!!! przydalo by sie jeszcze zeby uszy sie tez sziemnialy

Opublikowano

co do tych kostek to beka bo kupilem za 3zl w jakiejs promocji 15 kostek i z braku zajecia troche je przerobilem...[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 18:36_________________________________________________dzisiaj wracalem z zakopanego ze 100km slonce z tylu i dawalo ze niewiem lustro spisalo sie idealnie!!! przydalo by sie jeszcze zeby uszy sie tez sziemnialy

polifty chyba to miały :naughty:

Opublikowano

miały, miały :gwizdanie: :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze wszyscy pisza ze to bose to gowno, ja zalozylem i roznica byla w porownaniu do serii, (wymienilem glosniki, wiazke) bez przekodowania radia na bose, bo pomimo ze podlaczylem przewod do k-busa to i tak radio nie chcialo mi sie polaczyc.... znalazlem troche czasu wyciagnalem radio i podlaczylem je na stole.... nie bylo wiekszego problemu, no i po przekodowaniu...

dscf1409v.jpg

i juz kurna wiem czemu to szalu nie robi.... po przekodowaniu radia na bose gra to dla mnie identycznie jak seria!!!! znowu wylaczylem bose w radiu i gra to o wiele lepiej....

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

czyli jednym slowem...glosniki z bose, ale radia nie przekodowywac i zostawic na serii :?: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

czyli jednym slowem...glosniki z bose, ale radia nie przekodowywac i zostawic na serii :?: :mysli:

dokladnie i gra to duzo lepiej....[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 08:14_________________________________________________mam takie kodowanie 00204 wszystko chodzi oki razem ze zmieniarka

Opublikowano

dokladnie i gra to duzo lepiej....[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 08:14_________________________________________________mam takie kodowanie 00204 wszystko chodzi oki razem ze zmieniarka

chyba najlepszym rozwiązaniem jest podłączenie niefabrycznej jednostki z dobrymi parametrami na fabrycznym bose i będzie w całości wykorzystane :mysli:

Opublikowano

Jeśli zależy głównie na brzmieniu, to tak.

Nie wiem czemu ale jak widzę w B5 niefabryczne autko to za cholerę mi to nie pasuje. Nie chodzi to że to "nie ori" tylko, że za Chiny się nie chce skomponować z podświetleniem deski, kształtem radyjka, gałeczek i przycisków.

Opublikowano
  • Autor

dokladnie Reniu, mam takie same odczucie...

Opublikowano

po pracy zrobię zdjęcie swojego radia u udowodnię, że się da :decayed: