Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noi znalazł sie kupiec moich dzisiejszych łowów alegrowych :decayed:

:good:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wrzucales gdzies linka? tylko ze wytargalem ja za sporo miej niz na aukcji, bo bleda nie jest ori i bede ja musial troche lepiej dopasowac, ale to male piwko :naughty: chcialem wziasc ta granatowa ale czerwona mi bardziej podeszla :kox:

Opublikowano

jeszcze nie :tongue4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:05_________________________________________________1912738867.jpg

:dance: :dance: :dance:

drogo
Opublikowano

wrzucales gdzies linka? tylko ze wytargalem ja za sporo miej niz na aukcji, bo bleda nie jest ori i bede ja musial troche lepiej dopasowac, ale to male piwko :naughty: chcialem wziasc ta granatowa ale czerwona mi bardziej podeszla :kox:

z samego rana na battalionie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie :tongue4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:05_________________________________________________1912738867.jpg

drogo

250 z przesylka, moze szalu niema ale napewno nie przeplacilem.... a przerobic blede to ciul wielki... [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 14:25_________________________________________________

z samego rana na battalionie :tongue4:

dopiero teraz zauwazylem :embarrassed:

Opublikowano

250 z przesylka,

a to dobra cena :good:

Opublikowano

250 z przesylka,

pewnie że dobra, jeszcze na 90% pod kolor auta :naughty:
Opublikowano
  • Autor

250 z przesylka,

pewnie że dobra, jeszcze na 90% pod kolor auta :naughty:

na to ze kolor podejdzie to wogole nie licze.... ale wole pomalowac czerwona na czerwono i zmienic tylko odcien niz np. ta granatowa co byla z poznania na czerwono...

Opublikowano

maniak :kox: teraz będziesz zakładał czy dopiero na wiosnę?

Opublikowano
  • Autor

proste ze najlepiej zalozyl bym zaras, ale mam jeszcze progi w planie i chcialbym to pomalowac za jednym razem, mysle ze jednak klapa wyladuje na aucie dopiero na przyszly sezon....

Opublikowano

czyli tak samo jak u mnie S-line... ja dopiero w marcu mam zamiar dać pomalować zderzaki i progi.. no i wtedy też dopiero zakładać..

Opublikowano
  • Autor

moze mi sie uda wytrzymac....

Opublikowano

proste ze najlepiej zalozyl bym zaras, ale mam jeszcze progi w planie i chcialbym to pomalowac za jednym razem, mysle ze jednak klapa wyladuje na aucie dopiero na przyszly sezon....

Co masz do roboty z progami? :mysli:

Opublikowano

no i się skusiłeś :good: bardzo dobry pomysł, dla mnie do avanta się jeszcze szuka :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Co masz do roboty z progami? :mysli:

dokladki od s4

Opublikowano

no i się skusiłeś :good: bardzo dobry pomysł, dla mnie do avanta się jeszcze szuka :wallbash:

nie tylko dla Ciebie :przebiegly: pół battalionu szuka :polew:

Opublikowano
  • Autor

do avanta chyba troche ciezej dostac?

Opublikowano

W sumie nie realne, odkad przegladam alegro raz jeden jedyny stał amerykan w avancie ale do kupna w całosci jako jeżdzacy :wink4:

Opublikowano

ja znajomemu nadałem temat, że ma mi całego znaleźć na części ze stanów nawet jak coś ale cisza ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No stary, pogratulować Zetorka :good: