Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Teraz czas na zgrabniejszą kierownice :rolleyes:

ni hu hu... :tongue4:

teraz to czas na pogrzebanie w motorowni.... w sumie to moze nie teraz w zime chce zbierac graty i zakladac na przyszly rok :naughty:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:56_________________________________________________rozyebalem bosta w drobny mak :evil: za ciula mi nie pasuje tak jak wyglada :decayed: skladam go po swojemu zobaczymy co z tego bedzie :evil:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:53_________________________________________________no i wskaznik doladownia juz w miare ogarniet :cool1: jeszcze tylko zalozyc do auta.... pare fotek z prac

dscf0761k.jpg

dscf0762t.jpg

dscf0765j.jpg

dscf0766sd.jpg

dscf0767u.jpg

dscf0768l.jpg

dscf0770ar.jpg

dscf0772w.jpg

ponaciagalem jeszcze skore na bokach zeby ladnie zachodzila do sierodka i czekam nowe biale szkielko :naughty:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na pewno ciekawiej niż "oko proroka" które było w oryginale ;)

Jeśli jak mówisz ponaciągałeś skórkę to jest nieźle :good:

Opublikowano

Ładna rzeźba! :kox:

Opublikowano

dscf0768l.jpg

zostawiłbym tak jak na tym foto, z tym że prysnąć ramkę czarnym matem :good:

Opublikowano

...o to to :good: Najlepiej strukturą prysnąć :cool1:

Rozumiem, że przedliftowe kratki to tylko na przymiarkę i wpakujesz to do właściwych ;)

Opublikowano
  • Autor

tak Reniu kratki sa przedliftowe do testow, teraz juz wszystko jest w aucie wskaznik pokazuje tak jak powinien, w sumie z ta skora to pitolenia w ciul, bo niemozna jej zalozyc za duzo do sierodka bo potem rozpycha zamocno kratke, i trzeba uciac prawie ze na styk, i dosc mocno naciagnac, oglnie boje sie ze jak dostanie temperatury zeby skora sie nie odkleila na bokach bo bedzie lipa, najwyzej potem zerwa skore i psikne stroktora, bo mi zostala z renowki... ale wazne ze dziala tak jak powinien i "oko" nie rzuca sie tak bardzo jak w orginale...[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:55_________________________________________________walka ze wskaznikiem doladowania trwa caly czas.... mam juz zmienione podswietlenie na czerwone, i niestety skorka nie zdala egzaminu i bedzie zmieniana :gwizdanie:

Opublikowano

Ja bym chyba wolał zostawic to w normalnej kratce, tylko ładnie spasować, tak jak u nosba czy armiego jest :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

01a68f46fba7daddmed.jpg

21538886a0719a13med.jpg[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 10:37_________________________________________________co myslicie o takich klamkach?

zdjcie0463a.jpg

:mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
:mysli: w rs-ach takie są ale czy nie będzie za ponure wnętrze
Opublikowano

te odgapiacz :naughty:

21333678.jpg

Opublikowano
  • Autor

a popatrz... czym obklejales? bo ta folia co ja mialem to jakas najtansza i tak sobie sie obklejalo... ogolnie te srebrne klamki to do niczego mi niepasuja..... niewidomy juz Ci mowilem popraw ten slupek :naughty:

Opublikowano

a popatrz... czym obklejales? bo ta folia co ja mialem to jakas najtansza i tak sobie sie obklejalo... ogolnie te srebrne klamki to do niczego mi niepasuja..... niewidomy juz Ci mowilem popraw ten slupek :naughty:

folia ORACAL, z zewnątrz jest igła, od środka klamki jest na tyle dobrze na ile sie dało :wink4:, co do słupka to stara fotka, chociaż i tak nie mam weny sie za to zabrać, na dniach to poprawię :wink4:

Opublikowano

Z tą kratką nie jest żle ale osobiście wpasowanie wskaźników jak u mnie lepiej mi sie podoba

9b08b800c2a09336gen.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Z tą kratką nie jest żle ale osobiście wpasowanie wskaźników jak u mnie lepiej mi sie podoba

9b08b800c2a09336gen.jpg

:good:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 21:12_________________________________________________wpadl II lift.....

afe90362138fb17bmed.jpg

Opublikowano

i jest lepiej :good:

Opublikowano

przemas odrazu jest lepiej !!!!!! :kox:

nie bedzie mnie 25tego :confused4: a szkoda , bo lubie popatrzeć na twojego czerwieńca :wink4:

Opublikowano
  • Autor

20110923120.jpg

20110923121.jpg

20110923122.jpg

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

20110923120.jpg

20110923121.jpg

20110923122.jpg

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Kolejny rarytasik...

:good:

Opublikowano
  • Autor

yes, from us :kox:

Opublikowano

Dropsone niedługo będziesz miał full opcję :decayed: szacunek za Twój projekt :notworthy: