Opublikowano 8 Lutego 201511 l Przemek później Ci podesle te fotki;) mam zrobione tylko się muszę do kompa dorwać
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Autor pierdoniecie bylo w 2k14 teraz trzeba wszystko poskladac do kupy ty a tak wogole ogarniam tego homelinka i w daszek z lampkami w sierodku raczej piz*a zeby to upchnac :/ trzeba rzezbic ale jestem juz na prostej :0
Opublikowano 9 Lutego 201511 l pierdoniecie bylo w 2k14 teraz trzeba wszystko poskladac do kupy ty a tak wogole ogarniam tego homelinka i w daszek z lampkami w sierodku raczej piz*a zeby to upchnac :/ trzeba rzezbic ale jestem juz na prostej :0 ja olałem temat, chociaż fajna opcja
Opublikowano 9 Lutego 201511 l sorki za obsówe, tak to u mnie wygląda, auto stoi od listopada,dlatego wygląda jak wygląda
Opublikowano 9 Lutego 201511 l sorki za obsówe, tak to u mnie wygląda, auto stoi od listopada,dlatego wygląda jak wygląda fuga wygląda mega spoko, ale sam miałem i są dwa ale, raz dobiłem probiem i wszystko szlag trafił, dwa rozwalanie przy ewentualnym demontażu
Opublikowano 9 Lutego 201511 l sorki za obsówe, tak to u mnie wygląda, auto stoi od listopada,dlatego wygląda jak wygląda fuga wygląda mega spoko, ale sam miałem i są dwa ale, raz dobiłem probiem i wszystko szlag trafił, dwa rozwalanie przy ewentualnym demontażu ale ja nie mam fugi między progiem a budą, okleiłem miejsce styku taśmą, i zalewałem żywicą z matą do skutku, i w miarę wyszło
Opublikowano 9 Lutego 201511 l sorki za obsówe, tak to u mnie wygląda, auto stoi od listopada,dlatego wygląda jak wygląda fuga wygląda mega spoko, ale sam miałem i są dwa ale, raz dobiłem probiem i wszystko szlag trafił, dwa rozwalanie przy ewentualnym demontażu ale ja nie mam fugi między progiem a budą, okleiłem miejsce styku taśmą, i zalewałem żywicą z matą do skutku, i w miarę wyszło no tak, pomysl znacznie lepszy, ale od zawsze lubiłem fugować
Opublikowano 10 Lutego 201511 l Autor ja dzisiaj jade odebrac progi, zobaczymy jak to wyszlo ale ogolnie spoko to u Ciebie wyglada!
Opublikowano 13 Lutego 201511 l 215/35 ------------------------------------------------------ taka niespodzianka pod progami :/ masakra z tymi progami chyba też będę musiał zajrzeć u siebie. Jak z tym walczyłeś? Jak idzie odklejanie tych plastików czarnych?
Opublikowano 13 Lutego 201511 l spoko walki ciag dalszy.... Bedziesz kladl jakas zywice czy cos na ten spaw?
Opublikowano 13 Lutego 201511 l Autor 215/35 ------------------------------------------------------ taka niespodzianka pod progami :/ masakra z tymi progami chyba też będę musiał zajrzeć u siebie. Jak z tym walczyłeś? Jak idzie odklejanie tych plastików czarnych? jak masz ori nakladki nie ruszane nigdy to ja bym tego nie ruszal i nie bedzie zle, tak samo bylo u mnie po 18 latach jak zerwalem te nakladki nie bylo zle ale problemem bylo to ze nie zabezpieczylem tego jak powinno byc... w moim przypadku progi poszly do wypiaskowania a po iaskowaniu szybko w podklad jeby rudy sie nimi nie zainteresowal.... pozniej progi zostana pomalowane i zabespieczone fuidolem/konserwacja teresona spoko walki ciag dalszy.... Bedziesz kladl jakas zywice czy cos na ten spaw? od zewnatrz tylko kit/szpachlowka i co tam jeszcze bedzie trzeba, ogolnie spaw trzyma dobrze, wszystko jest sztywne mysle ze bedzie oki odebralem tez dzisiaj od tokarza regulacje do zderzaka, i jako ze gwint wewnatrz jest jakis slaby kazalem tez dorobic nakretki kontrujace od dolu i gory zeby sie nie przesuwalo
Opublikowano 13 Lutego 201511 l Tez bede niedlugo oddawal do spawania dlatego pytam a co to za regulacja do zderzaka?
Opublikowano 13 Lutego 201511 l Autor ta ktora wkreca sie w kly, potrzebuje do swojego zderzaka dluzsze takie jak do eski, dlatego dalem dorobic bo cale kly troche droga impreza zeby zmieniac
Opublikowano 14 Lutego 201511 l Furka będzie jeszcze ładniejsza niż wcześniej byla..ciekaw jestem końcowego wyniku.
Opublikowano 15 Lutego 201511 l a od wewnątrz złapałes dokładke i zderzak na nity? Druga sprawa, jak teraz robisz auto i przewidujesz osłone pod silnikiem to ogarnij sobie jakieś stabilne mocowania dla niej, bo jak osłone położysz na zderzak to z jakis czas popęka lakier w miejscu spawu
Opublikowano 15 Lutego 201511 l Autor od spodu mam poskrecana dokladke wkretami, do oslony jeszcze nie doszedlem ale napewno zrobiee cos z mocowaniami jak piszesz... wczoraj ogarnalem konserwacje progow.... jeszcze tylko fluidol do sierodka ale to juz po malowaniu mam nadzieje ze uda sie jutro wyciac ten rozyebany blotnik i wstawic nowy
Opublikowano 15 Lutego 201511 l 215/35 ------------------------------------------------------ taka niespodzianka pod progami :/ masakra z tymi progami chyba też będę musiał zajrzeć u siebie. Jak z tym walczyłeś? Jak idzie odklejanie tych plastików czarnych? jak masz ori nakladki nie ruszane nigdy to ja bym tego nie ruszal i nie bedzie zle, tak samo bylo u mnie po 18 latach jak zerwalem te nakladki nie bylo zle ale problemem bylo to ze nie zabezpieczylem tego jak powinno byc... w moim przypadku progi poszly do wypiaskowania a po iaskowaniu szybko w podklad jeby rudy sie nimi nie zainteresowal.... pozniej progi zostana pomalowane i zabespieczone fuidolem/konserwacja teresona spoko walki ciag dalszy.... Bedziesz kladl jakas zywice czy cos na ten spaw? od zewnatrz tylko kit/szpachlowka i co tam jeszcze bedzie trzeba, ogolnie spaw trzyma dobrze, wszystko jest sztywne mysle ze bedzie oki odebralem tez dzisiaj od tokarza regulacje do zderzaka, i jako ze gwint wewnatrz jest jakis slaby kazalem tez dorobic nakretki kontrujace od dolu i gory zeby sie nie przesuwalo Dobry patent z tymi kontrami, ja wymieniałem kły a można było odrazu tak to ogarnąć, bo sruby mam identycznie zrobione