Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych..

no to ja też czekam, na ori czesciach robiłeś? można info ile CIe wyszło wszystko?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych..

zrób dobry HOW TO w warsztacie na bank się ludziom przyda, np mi :>

Opublikowano
  • Autor

dokladnie zrob dobry temat, to ja dorzuce swoje info a tez juz troche mam lacznie z kompletnyli schamatami, fotkami, itd.... jest tez dobry temat na forum passata, co prawda troche rozni sie w podlaczeniu, ale cala reszta to to samo,

Tposejdon, a ty ciagnales nowe kable do lampy do silniczkow? bo ja chce przepiac guzik od regulacji swiatel, zostawic tylko podswietlony guzik, i dzieki temu wystarczy ze puszcze tylko kabel do czujnika..... tez tak robiles?

Opublikowano

dokladnie zrob dobry temat, to ja dorzuce swoje info a tez juz troche mam lacznie z kompletnyli schamatami, fotkami, itd.... jest tez dobry temat na forum passata, co prawda troche rozni sie w podlaczeniu, ale cala reszta to to samo,

Tposejdon, a ty ciagnales nowe kable do lampy do silniczkow? bo ja chce przepiac guzik od regulacji swiatel, zostawic tylko podswietlony guzik, i dzieki temu wystarczy ze puszcze tylko kabel do czujnika..... tez tak robiles?

po co Ci guzik?

Opublikowano
  • Autor

zeby sie swiecil :tongue4: a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde

Opublikowano

zeby sie swiecil :tongue4: a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde

zeby psy Ci sie nie czepialy :good:

Opublikowano
  • Autor

no wiem o co chodzi trafi sie na debila i mu nie wytlumacze..... :decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________udalo mi sie dostac dwa dekle do felg za 30zl+kw...... zeby wyciagnac z nich brakujace znaczki :wallbash: kuzwa niedosc ze samych znaczkow nie mozna dostac, tych dekli za duzo na allegro niema, a jak sa to albo wolaja za nie kupe kasy albo tylko w komplecie sprzedaja.... i i tak wychodzi kupe kasy :wallbash:

deklep.jpg

tak ze jak by ktos potrzebowal same dekle to mam dwa na sprzedaz bez znaczkow :decayed: ewentualnie moge je doprowadzic do takiego stanu..

dscf0421px.jpg

Opublikowano

no wiem o co chodzi trafi sie na debila i mu nie wytlumacze..... :decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________udalo mi sie dostac dwa dekle do felg za 30zl+kw...... zeby wyciagnac z nich brakujace znaczki :wallbash: kuzwa niedosc ze samych znaczkow nie mozna dostac, tych dekli za duzo na allegro niema, a jak sa to albo wolaja za nie kupe kasy albo tylko w komplecie sprzedaja.... i i tak wychodzi kupe kasy :wallbash:

deklep.jpg

tak ze jak by ktos potrzebowal same dekle to mam dwa na sprzedaz bez znaczkow :decayed: ewentualnie moge je doprowadzic do takiego stanu..

dscf0421px.jpg

a z innych dekli nie pasuja znaczki?
Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie, zazwyczaj sa wieksze o 1 cm, chyba ze poprostu jeszcze niewiem ze pasuja od jakis innych dekli, ale wyslalem sporo meili z zapytaniem i d.u.p.a.

Opublikowano

wlasnie nie, zazwyczaj sa wieksze o 1 cm, chyba ze poprostu jeszcze niewiem ze pasuja od jakis innych dekli, ale wyslalem sporo meili z zapytaniem i d.u.p.a.

wydaje mi sie ze znaczki sa takie jak np w moich rs6 a te sa takie same jak w klasychnych 16' takich jak mialem ja czy solar

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak mowisz o tych klasycznych 16 tych piecio ramiennych? co ja tez mialem takie? to mam takie 4 znaczki na sprzedaz.... :decayed:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________wyrwalem rozpórkę górna z a6 za 70zl+kw, chyba taka w miare cana?

Opublikowano

jak mowisz o tych klasycznych 16 tych piecio ramiennych? co ja tez mialem takie? to mam takie 4 znaczki na sprzedaz.... :decayed:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________wyrwalem rozpórkę górna z a6 za 70zl+kw, chyba taka w miare cana?

drogooooo :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo :cool1:

mrogal doszly znaczki :decayed:

Opublikowano

a wyslales? :) pewnie w poniedzialek beda :good:

Ty mnie wkurwiles :tongue4: :tongue4: 70 to promocja

Opublikowano

no i to za***ista,ja dałem 120zł za swoją :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

tak jak pisale, wyslalem zaras na drugi dzien

Opublikowano

tak jak pisale, wyslalem zaras na drugi dzien

pewnie na poniedzialek bedzie
Opublikowano
  • Autor

ogarnalem dzisiaj lampy :kox:, ogolnie jest kox.....

zdjcie0419p.jpg

i wszystko git poza jednym malym alllleeee....

Opublikowano

a co z resztą modów? :gwizdanie:

Opublikowano

kiedy będą dokładki w kolor?