Opublikowano 22 Lutego 201115 l Autor ja znowu spiżarkę gratami zawalilem i myslalem ze cos na auto wrzuce, a tu lipa, tylko ciagle zjeby od kobity ze sloikow nie ma gdzie ustawiac
Opublikowano 22 Lutego 201115 l standardowo , u mnie też już tych gratów leży troszkę, i czeka na cieplejsze czasy
Opublikowano 2 Marca 201115 l Autor dobra spadam na lyzwy, zaras sterroryzuje wujasa zeby mi pomalowal te pierdoly jeszcze w tym tygodniu, bo chyba mniej roboty ma teraz... [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:40_________________________________________________doszly nowe graty
Opublikowano 2 Marca 201115 l Autor samopoziomowanie....[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________a to dzisiaj wyciągnąłem z clio... ja by ktos byl zainteresowany to tanio odsprzedam zestaw naprawczy poduszki powiertznej
Opublikowano 2 Marca 201115 l no to elegancko coś czuje że to nie koniec a nie przydałoby się jakieś odmłodzenie środka np 2 lift ?
Opublikowano 2 Marca 201115 l Super, przejrzałem tak pobierznie temat i jestem zachwycony twoim podejściem do auta, będe śledził dalszy przebieg prac nad autem, teraz najbardziej czekam na pokaz 18"
Opublikowano 2 Marca 201115 l Autor 18 beda nie szybciej jak pod koniec kwietnia, i mam nadzieje ze cala reszta do konca kwietnia tez bedzie ogarniera..
Opublikowano 4 Marca 201115 l Autor a no i jest juz duze lustro z prawej strony, i tak jakos auto zaczelo symetrycznie wygladac...
Opublikowano 4 Marca 201115 l samopoziomowanie.... z rezania tego proszę obszerny temat w warsztacie :>
Opublikowano 20 Marca 201115 l Autor samopoziomowanie.... z rezania tego proszę obszerny temat w warsztacie :> of kors, jest dosc dobry opis ale do b6..., jak tylko zbiore wszystkie info co jak i gdzie to bede rezal.... [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:25_________________________________________________ z checiom bym przygarnal takie lampy :kox: i rakiete tez
Opublikowano 20 Marca 201115 l lapy to ori pomalowane czerwonym transparentnym [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 09:37_________________________________________________ a zresztą masz link do takiej czerwonej jak Twoja http://www.audi-sport.net/vb/project-room/75191-project-rs28.html
Opublikowano 20 Marca 201115 l Autor zamowilem czerwony lakier transparentny motip-a jestem ciekawy efektu, jak wyjdzie tak jak na tych fotkach powyzej to bedzie :kox: chyba mam jeszcze stare lampy przedliftowe to test bedzie na nich.....
Opublikowano 20 Marca 201115 l Mała sugestia z mojej strony nałuż 5-6 cieniutkich warstw w jakiś 5-8min przerwach niż tam 3 jak będzie sugerował producent i warto by było jakbys puszke włozył do ciepłej wody zaraz przed malowaniem dzięki temu bedzie większe ciśnienie przy rozpylaniu i powinno ładniej wtedy pokryć
Opublikowano 21 Marca 201115 l Autor Mała sugestia z mojej strony nałuż 5-6 cieniutkich warstw w jakiś 5-8min przerwach niż tam 3 jak będzie sugerował producent i warto by było jakbys puszke włozył do ciepłej wody zaraz przed malowaniem dzięki temu bedzie większe ciśnienie przy rozpylaniu i powinno ładniej wtedy pokryć ogolnie myslalem zeby najpierw przemalowac sam wsteczny i kierunek np 2 warstwy, i potem po calosci 1-2 warstwy, ale dlatego chce sprobowac na starych lampach, wszystko zalezy od tego jak bedzie tan lakier kryl.... napewno dam znac czy jest warty polecenia i fotki do wlasnej oceny... ale to i tak dopiero w II polowie kwietnia, bo auto idzie do malowania, to bede mogl wykrecic lampy wziasc do domu i na spokojnie nad nimi popracowac
Opublikowano 22 Marca 201115 l kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych..