Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja znowu spiżarkę gratami zawalilem i myslalem ze cos na auto wrzuce, a tu lipa, tylko ciagle zjeby od kobity ze sloikow nie ma gdzie ustawiac :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

standardowo :decayed:, u mnie też już tych gratów leży troszkę, i czeka na cieplejsze czasy :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dobra spadam na lyzwy, zaras sterroryzuje wujasa zeby mi pomalowal te pierdoly jeszcze w tym tygodniu, bo chyba mniej roboty ma teraz... :cool1: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:40_________________________________________________doszly nowe graty :kox:

Opublikowano

jakie? jakie? :kox:

Opublikowano
  • Autor

samopoziomowanie....[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________a to dzisiaj wyciągnąłem z clio...

zdjcie0410.jpg

ja by ktos byl zainteresowany to tanio odsprzedam zestaw naprawczy poduszki powiertznej :wallbash:

Opublikowano

no to elegancko :good:

coś czuje że to nie koniec :decayed:

a nie przydałoby się jakieś odmłodzenie środka np 2 lift ?

Opublikowano
  • Autor

a nie przydałoby się jakieś odmłodzenie środka np 2 lift ?

:no:

Opublikowano

Super, przejrzałem tak pobierznie temat i jestem zachwycony twoim podejściem do auta, będe śledził dalszy przebieg prac nad autem, teraz najbardziej czekam na pokaz 18" :evil:

Opublikowano
  • Autor

18 beda nie szybciej jak pod koniec kwietnia, i mam nadzieje ze cala reszta do konca kwietnia tez bedzie ogarniera..

Opublikowano

No autko lux i to prawda że czerwone są szybsze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a no i jest juz duze lustro z prawej strony, i tak jakos auto zaczelo symetrycznie wygladac...

Opublikowano

samopoziomowanie....

z rezania tego proszę obszerny temat w warsztacie :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

samopoziomowanie....

z rezania tego proszę obszerny temat w warsztacie :>

of kors, jest dosc dobry opis ale do b6..., jak tylko zbiore wszystkie info co jak i gdzie to bede rezal.... [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:25_________________________________________________fb3e.jpg

:kox: z checiom bym przygarnal takie lampy :kox: :kox: i rakiete tez :decayed:

Opublikowano

lapy to ori pomalowane czerwonym transparentnym :cool1:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 09:37_________________________________________________Picture308.jpg

Picture309.jpg

Picture309.jpg

a zresztą masz link do takiej czerwonej jak Twoja :good:

http://www.audi-sport.net/vb/project-room/75191-project-rs28.html

Opublikowano
  • Autor

zaras musze temat ogarnac....

Opublikowano

No to powodzonka :wink4:

Opublikowano
  • Autor

zamowilem czerwony lakier transparentny motip-a :kox: jestem ciekawy efektu, jak wyjdzie tak jak na tych fotkach powyzej to bedzie :kox: :kox: chyba mam jeszcze stare lampy przedliftowe to test bedzie na nich.....

Opublikowano

Mała sugestia z mojej strony nałuż 5-6 cieniutkich warstw w jakiś 5-8min przerwach niż tam 3 jak będzie sugerował producent i warto by było jakbys puszke włozył do ciepłej wody zaraz przed malowaniem dzięki temu bedzie większe ciśnienie przy rozpylaniu i powinno ładniej wtedy pokryć :good:

Opublikowano
  • Autor

Mała sugestia z mojej strony nałuż 5-6 cieniutkich warstw w jakiś 5-8min przerwach niż tam 3 jak będzie sugerował producent i warto by było jakbys puszke włozył do ciepłej wody zaraz przed malowaniem dzięki temu bedzie większe ciśnienie przy rozpylaniu i powinno ładniej wtedy pokryć :good:

ogolnie myslalem zeby najpierw przemalowac sam wsteczny i kierunek np 2 warstwy, i potem po calosci 1-2 warstwy, ale dlatego chce sprobowac na starych lampach, wszystko zalezy od tego jak bedzie tan lakier kryl.... napewno dam znac czy jest warty polecenia i fotki do wlasnej oceny... ale to i tak dopiero w II polowie kwietnia, bo auto idzie do malowania, to bede mogl wykrecic lampy wziasc do domu i na spokojnie nad nimi popracowac :decayed:

Opublikowano

kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych..