Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wlasnie Nankang NS 2 225/40R18 92 W XL przegladalem, 300zl sztuka nie jest tragedia, a jak z glosnoscia

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wlasnie Nankang NS 2 225/40R18 92 W XL przegladalem, 300zl sztuka nie jest tragedia, a jak z glosnoscia

nie wiem :) mam diesla :polew:

Opublikowano
  • Autor

ya tez, i kiedys kupilem nowe opony barumy/bravuris 15" przez te suki wymienilem wszystko co mozna bylo wymienic, co moglo halasowac z przodu, i powyzej 60 musialem radio podglaszac bo nawet gala nie dawala rady..... a teraz mam zimowki pneumaty i tez powyzej 80 zaczynaja wyc ale to zimowka i tak musi byc ale za to przez dwie zimy raz tylko sie zakopalem...[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 20:58_________________________________________________ale jak kupilem nowki yokohamy to jak by reka odjął :notworthy:

Opublikowano

ya tez, i kiedys kupilem nowe opony barumy/bravuris 15" przez te suki wymienilem wszystko co mozna bylo wymienic, co moglo halasowac z przodu, i powyzej 60 musialem radio podglaszac bo nawet gala nie dawala rady..... a teraz mam zimowki pneumaty i tez powyzej 80 zaczynaja wyc ale to zimowka i tak musi byc ale za to przez dwie zimy raz tylko sie zakopalem...[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 20:58_________________________________________________ale jak kupilem nowki yokohamy to jak by reka odjął :notworthy:

zimowka nie wyje wiec i lato bedzie ok mi pasi a ostatnio latalem wiecej niz 80km/h wiecej o 100 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobra bede myslal, bo jeszcze troche i ceny pojda do gory...

Opublikowano

dobra bede myslal, bo jeszcze troche i ceny pojda do gory...

no ja zwlekalem od listopada ale sie wzialem za siebie z koncem stycznia i kupilem na oponytanio.pl dobrzy sa i fajne ceny maja i moja firma woza:D

potem im blizej marca tym pewnei beda szly w gore. obserwowalem sobie cene "moich" opon to skakala tak od 298pln do 324/szt ja kupilem po 300.30gr :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja znalazlem za 307 ale zaras zobacze na oponytanio.pl, dzieki

Opublikowano

a no :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

307zl 50km odemnie montaz gratis.... chyba sie skusze[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 21:25_________________________________________________Nexen N6000 225/40 R18 353zl? kuzwa zbankrutuje przez te opony

Opublikowano

307zl 50km odemnie montaz gratis.... chyba sie skusze[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 21:25_________________________________________________Nexen N6000 225/40 R18 353zl? kuzwa zbankrutuje przez te opony

a po ile N3000?

Opublikowano
  • Autor

niemaja w ofercie

Opublikowano

Dropsone a ty masz zamiar min 3 lata jeździć na tych oponach :?:

Opublikowano
  • Autor

Dropsone a ty masz zamiar min 3 lata jeździć na tych oponach :?:

po tym co wlozylem w samochod, to glupota bylo by go sprzedawac, pozatym w zupelnosci mi wystarcza, takze mysle ze troche sie nim pobujam, a co?

Opublikowano

tak pytałem czy zwrócą ci się te nowe opony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

zobacze, wyslalem jeszcze pare meili za urzywkami, moze cos sie trawi dosc dobrego w dobrej kasie, bo jak nie to chyba jakies tansze nowki kupie

Opublikowano
chyba jakies tansze nowki kupie

jak to maja być jakieś Avon'y i im podobne to już lepiej jakieś markowe używki :cool1:

Opublikowano
chyba jakies tansze nowki kupie

jak to maja być jakieś Avon'y i im podobne to już lepiej jakieś markowe używki :cool1:

latem śmigam na hankookach i złego słowa o nich nie powiem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hankook mialem w jakims firmowym aucie.... ale jak to auto firmowe :naughty: mysle nad Nexen N6000 225/40 R18